Hvordan du tilslutter en vaskemaskine til en gråvand System

November 14

Hvordan du tilslutter en vaskemaskine til en gråvand System

Selv om processen for at forbinde de fleste køkken og badeværelse apparater til spildevand genanvendelse systemer er ret ligetil, vil du blive konfronteret med nogle ekstra overvejelser når der beskæftiger sig med spildevand, der kan indeholde giftige stoffer. Hvis du regelmæssigt bruger kemisk vask agenter i dit vasketøj, vil du sikre du har et valg mellem at sende din skive affald til din rene spildevand afløb eller gråvand system.

Instruktioner

•Find et sted at montere en tre-vejs ventil på væg tæt på din vaskemaskine. At sikre den holdning du vælger er over den oversvømmelse rand af din vaskemaskine. Det er det punkt, hvor din maskine ville overløb, enten over døren på en top loader eller over toppen af tromlen på en frontlæsser.

Uddelingen monteringsbeslag til et stykke af træ og bore pilot huller i væggen. Skrue træ på væggen og fastgør tre-vejs ventil til dets monteringsbeslag.

•Tilslut afløb fra vask maskine til valve's indløb og sikkert det på plads med et spændebånd.

•Skru et stik til en stikkontakt i de tre-vejs ventil og køre rør til ren kloaksystemet apparatet var tilsluttet. Mængden af røret skal du vil afhænge af hvor langt væk ventilen er fra din afløbssystem. Bruge PVC lim til at forbinde længder rør sammen.

•Skru et stik til andre forretningen på ventilen og køre rør til din gråvand genbrugssystem, limning stykker sammen som du arbejde. Igen, mængden af rørsystemer du vil har brug for afhænger af afstanden fra ventilen til din gråvand afløbssystemet.

•Affix etiketter til din væg til at vise hvordan det apparat spildevand sendes, når ventilen er skiftet.

Tips & advarsler

  • Sikre dine rør til vægge med beslag, hvis spildevand og gråvand systemerne er langt fra vaskemaskinen.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com