Hvordan du tilslutter et halvtag til siden af et hus

December 20

På trods af navnet bruges halvtag ikke kun til skure. Denne stil er et hyppigt valg for enhver tilsætning til et hus fra en garage til en veranda til et værelse. Et halvtag skråninger i kun én retning, hvilket forenkler sin konstruktion. Stald tagene kan dækkes med helvedesild matchende huset, bølgede metal eller vinyl, eller endda et fladt tag membran eller lignende materiale, hvis hældningen er meget lav. Nogle skur tagene er næsten flad. Et halvtag top er fastgjort til huset.

Instruktioner

•IDENTIFY området husets side hvor halvtag vil vedhæfte. Marker den udvendige kanter og grundlæggende højde på hus mur med en markør. Find den studs eller base plader inde i væggen. Find nogle strukturelle element stærk nok til at bære vægten af halvtag. Brug et bandet eller rim tværbjælke mellem niveauer af en to-etagers hus eller dobbelt væg cap boards på en en-historie. Brug en stud finder, som lokaliserer negle i knopper, eller søger stud søm på væggen. Find en stud og foranstaltning 16 inches fra hinanden for at finde andre.

•Tag sidespor fra væggen med et brækjern eller lignende værktøj til at vedhæfte en 2 x 6 tommer finans bord, der understøtter skur tag framing. Tage ud nok sidespor, giver mulighed for installation af metal flashing mellem hus-væggen og finans bestyrelsen. Markere den korrekte højde for tag udlæg på hver ende af rummet ved hjælp af et målebånd og snap et niveau kridtstreg for at markere bunden af bestyrelsens Finans.

•Klippe finans bestyrelsen med en rundsav til den korrekte længde. Niveau med et niveau og søm det midlertidigt på plads. Bore pilot huller med en boremaskine gennem finans bestyrelsen i væggen studs, band strøer eller andre strukturelle medlemmer. Sætte huller hver 16 inches, der er stud med mellemrum.

•Kontroller lag bolte med pinolskruen enderne gennem finans bestyrelsen i de strukturelle medlemmer. En skralde svensknøgle fæstner bolte med skiver under bolt hoveder giver plads for kloakering. Sørg for, at finans bestyrelsen er sikkert og solidt forbundet.

•Installer metal blinkende op på væggen side og over bestyrelsens finans top. Lagt metal spær bøjler på den i begge ender af bestyrelsen og hver 24 inches mellem holding skur tag spær. Erstatte sidespor over og rundt i Finans. Ramme taget med spær, pyntede og dækker når finans er korrekt fastgjort.

Tips & advarsler

  • Vedhæfte en finans i murværk væg med ekspanderende konkrete ankre. Bore huller til ankre med en murværk smule, bolte med ekspanderende anker tips og indstille finans over dem gennem matchende huller boret i bestyrelsen. Sikre bestyrelsen med skiver og møtrikker på bolte.
  • Kontrollere lokale bygningsreglementer for enhver tilladelse kræves for et tag eller andre tillæg.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com