Hvordan du tilslutter flere vaskemaskiner til vand

February 21

Har to vaskemaskiner kan hjælpe dig med at administrere store mængder af vasketøj, især hvis du har en stor familie eller flere Husfæller. Men hvis du ønsker at installere to vaskemaskiner i dit hjem, men har kun ét sæt af varme og kolde vandforsyning linjer i din vaskeri område, du skal sætte det op, så ét sæt af vandforsyning linjer forbinder til både vaskemaskiner.

Instruktioner

•Sno VVS tape rundt om trådene i to T-splittere, som er T-formede VVS armaturer designet til at levere vand til mere end ét apparat. Skrue T-splittere ind i den varme og kolde vandforsyning. Stramme T-splittere med en justerbar VVS skruenøgle.

•Skru hætten af en Vandforsyning slange til hver ende af T-splitteren tilsluttet til den kolde vandforsyning. Skrue hætten på den modsatte ende af en levering linje på tråde af en vaskemaskine indtag. Skrue hætten på andre fødeledningen ind på de andre vaskemaskines indtag. Spænd både hætter med en justerbar VVS skruenøgle.

•Skru caps to vandforsyning linjer på tråde af T-splitter tilsluttet til varmt vand-forsyning. Skru lågene på de modsatte levering linjeender på varmt vand indtagelse af hver vaskemaskine og stramme caps med en justerbar VVS skruenøgle.

•Drej på den varme og kolde vandforsyning ved at dreje lukkeventiler, indtil du hører vandet begynder at flyde. Kontroller forbindelser for utætheder. Hvis du bemærker en lækage, stramme caps igen.

Tips & advarsler

  • Forbinde mere end to vaskemaskiner ved at installere ekstra T-splittere i enderne af forsyningsledninger.
  • Kontrollere afløbsrør i din vaskeri område at sikre, at det kan rumme flere afløb slanger. Dette kan hjælpe med at forhindre oversvømmelser hvis én drain slangen popper ud af afløbsrør.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com