Hvordan du tilslutter to håndvaske

November 14

Hvordan du tilslutter to håndvaske

En af de mest almindelige sink installationsmetoder omfatter forbinder to vask afløb sammen, så de vil begge afløb i én enkelt afløbsrør. Disse anlæg finder sted i køkkener udnytte dobbelt bowled dræn og badeværelser med mere end én vask installeret i en enkelt køkkenbordet og forfængelighed. Du vil finde de dele, du skal udføre en installation som dette på store kasse hjem forbedring butikker og speciale VVS levering butikker.

Instruktioner

•Installer en dobbelt-bowled vasken (som i et køkken installation) eller to separate dræn (som i et badeværelse installation) efter fabrikantens anvisninger. Disse metoder vil variere afhængigt af design og kræves installationsmetode af dræn.

•Sæt en trævlesi tailpiece at sier kommer ud af hver vask skål. Disse vil skrue på plads med en plast sæl og en møtrik. Spænd møtrikkerne løst nu. Du bliver nødt til at stramme og justere dem senere.

•Sæt en ende outlet affald/slip fælles kombination at si udv. I nogle installationer skal kun den ende outlet affald/slip fælles kombination til at forbinde to vasken skålene sammen.

•Sæt en p-fælde og et forlængerrør til afsnittet ned i slutningen outlet affald/slip fælles kombination. P-fælder holde kloakken gasser ud af dit hjem ved at fylde med vand. Forlængerrør når fra p-fælden til afløb forbindelsen på væggen og er direkte tilsluttet afløbet forbindelsen.

•Efter du har installeret alle afløb stykker, foretage de nødvendige justeringer. Spænd alle forbindelser til at være sikker på, at de ikke vil lække.

Tips & advarsler

  • Du kan trimme de forskellige udv og forlængerrør med et hack så Hvornår og hvor nødvendigheden kræver.
  • Der findes forskellige andre VVS dele til at fuldføre et projekt som dette. Forskelle i placeringen af afløbet i væggen kan nødvendiggøre benytter forskellige dele ikke er anført her. Fordi der er mange forskellige placering muligheder for afløbsrør i væggen, vil en række forskellige dele tillade dig at gøre en vellykket VVS tilslutning til afløbsrør.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com