Hvordan du tilslutter to Molding hjørner

December 1

Hvordan du tilslutter to Molding hjørner

Korrekt tilslutning af to molding hjørner, afhænger af kvaliteten af hjørne nedskæringer. For et hjørne molding for at se godt ud, skal nedskæringerne, der være præcise. Fordi væggene er ujævn er det ikke muligt blot indstille din gering sav og skære på 45 grader og have afrundede mødes og passer perfekt. Sømning moldings på hjørnet vil presse støbninger til væg og loft, gør hjørnet endnu mere synlig. Der er forskellige måder til at forme støbning, således at forbinde lister producerer et færdigt udseende, der ser godt ud.

Instruktioner

•Indstil geringssav, 43, 44, 45 og 46 grader, og ved hvert skridt skære et stykke af skrot støbning. Ét snit bør for udvendige hjørner. Uden at ændre indstillingen, skære et andet stykke af skrot på den samme grad mark for en indvendig hjørne. Markere hvert stykke af skrot, som du klippe det. Dette vil give dig prøver, der strækker sig et par grader på hver side af 45 grader, så du kan pre passer hjørner af dit værelse.

•Præ-fit hvert hjørne af dit værelse og etiket væg under hvor støbning vil blive monteret med den korrekte grad vinkel du får brug for hjørne klip. Dette vil tillade dig at huske hvert snit korrekt.

•Measure og klippe din støbning længde på den korrekte vinkel til det hjørne, du trimning. Brug en efterbehandling sømpistol til at skyde efterbehandling negle gennem trim og ind i væggen om hver 12 inches. Prøv at ramme de underliggende studs.

•Measure og skære det modsatte hjørne og passe den til den allerede monteret støbning. Fordi du har pre passer støbning, bør din cut oprette en stram pasform. Ved at skære ned fra gering skære linjen, hvis det er nødvendigt kan du foretage endelige trim justeringer med en coping sav.

•Hold molding fast i hånden, og sørg for, det passer perfekt, og derefter skyde din finish negle til trim. Fortsætte med at holde støbning, som du søm resten af trim på plads.

•Fyld nail huller med træ fyldstof og caulk at leddene og langs kanterne af lister til at dække eventuelle afvigelser i vægge og lofter.

Tips & advarsler

  • Nogle molding hjørner kan tilsluttes ved hjælp af andre teknikker, når hjørnerne er skåret. En kiks joiner kan sammen med Carpenters lim, bruges til at slutte sig til picture frame type moldings. Lille L-formede beslag kan også bruges på bagsiden af billedet frame type moldings, Carpenters lim og skruer til at forbinde lister. Normalt indebære disse programmer ved hjælp af et speciale hjørne klemme system til at holde hjørnet møbellister sikkert under tilslutningsprocessen.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com