Hvordan du udskifter ADT med en anden vagtselskab

September 10

De fleste ADT security systems vil omfatte mindst én aktivering tastatur og en Kontrolpanel, der driver sikkerhedssystemet. Selvom panelet tastatur og kontrol har ADT logo på dem, de kan aktiveres og anvendes af andre sikkerhedsfirmaer. Hvis du planlægger at forlade ADT før udgangen af din kontrakt, kan du blive pålagt en tidlig opsigelse gebyr.

Instruktioner

•Indstil hvor meget tid der er tilbage i din kontrakt med ADT. Hvis du kontrakt allerede er udløbet, kan man på en månedlig serviceplan, som i dette tilfælde kan du annullere når som helst. Du kan ringe ADT og tale med en kundeservicemedarbejder til at bestemme den resterende på din kontrakt tid. Du kan stadig opsige din kontrakt, hvis det ikke er udløbet, men du kan være pålagt en tidlig opsigelse gebyr.

•Sign en service kontrakt med det nye selskab og forsyne dem med mærke og model af dit installerede sikkerhedssystem. Mærke og model vil blive placeret i Kontrolpanel, som ligner en sikringsskabet. Hvis firmaet sikkerhed er kan hen til aktivere installeret sikkerhedssystemet på deres netværk, behøver de ikke at installere nogen ekstra udstyr. Hvis dit nuværende system ikke er kompatibel med deres netværk, skal du sørge for, at en tekniker at installere en ny sikkerhedssystem, som kan omfatte ekstra gebyrer afhængigt af deres nuværende tilbud.

Annullere din ADT security planlægge service aktiveringsdato eller af en installation af det nye sikkerhedssystem. Du kan annullere med ADT ved at kalde deres kunde service telefonnummer og tale med en repræsentant.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com