Hvordan du udskifter bælte i en Whirlpool tørretumbler GGQ8858EQO

August 26

Drivremmen er en vigtig del af dit Whirlpool GGQ8858EQ0 gas tørretumbler. Selen forbinder motoren til den tørretumbler tromle, så motoren til at rotere tromlen, tumbling dit tøj. Selen er lavet af gummi, der over tid kan hærde og knæk. Efter omfattende brug, kan tørretumbler er bælte bryde helt, forhindrer, at din tørretumbler fungerer korrekt. Udskiftning af Whirlpool GGQ8858QO drivremmen er en ligetil projekt, som kan opnås i minimal tid.

Instruktioner

•Tag tørretumbler fra stikkontakten. Lukke for gasforsyningen til tørretumbleren ved at lukke gas afspærring ventil. Ventilen vil være i nærheden af din tørretumbler, typisk lige ryggen tørretumbleren. Vente 10 til 15 minutter for enhver resterende gas til at bortlede fra tørretumbleren.

•Tag lint skærmen fra den tørretumbler toppanelet. Fjern de to skruer inde i lint skærmen hulrummet.

•Skub en spartel under tørretumblerens øverste panel, i nærheden af den venstre side af tørretumbleren. Løft op på spartel til at lirke løs venstre side fastholde klip. Gentag processen i højre side. Løft det øverste panel og rotere det mod bagsiden af tørretumbleren.

•Tag døren skifte ledninger fra ledingsnettet i tørretumbleren. Fjern skruerne langs indvendigt kant af frontpanelet. Trække toppen af frontpanelet mod dig og løft panelet for at frigøre de lavere fastholde klip. Skub fronten til side af tørretumbleren.

•REACH under den GGQ8858QO tromme og tryk i på den Stjernehjulsforing arm tilsluttet til motoren til at frigive spændinger fra den tørretumbler bælte. Tag bæltet af motor remskiven og stjernehjul trisse og skub det ud tromlen. Hvis dit bælte har allerede brudt, vil det blive liggende på den tørretumbler kabinet sal.

•Skub et nyt bælte over tromlen. Loop bælte omkring motoren remskive og over stjernehjul trisse. Bæltet skal køre fra højre side af tromlen og krydse over stjernehjul trisse. Det bør derefter loop omkring motoren remskive og køre op i venstre side af tromlen. Spin tromlen i hånden et par gange til center bælte.

•Udskift Forside og top paneler og lint skærmen. Tænd for levering af gas til tørretumbleren og tilslutte tørretumbleren til stikkontakten.

Tips & advarsler

  • Aldrig er arbejde på din tørretumbler, mens den er tilsluttet og gasforsyningen aktiveret.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com