Hvordan du udskifter bælte på en Maytag Atlantis

November 22

Den gennemsnitlige gør-det-selv kan ændre bælte på Maytag Atlantis vaskemaskine i mindre end en time. Dette vil tillade dig at spare nogle penge i stedet for at betale en reparatør til at gøre arbejdet. Bæltet overfører magt fra motoren til vaskemaskinen karret via transaxle. Som det gør det, det bærer og vil til sidst begynde at glide eller det vil bryde. Udskiftning kræver ingen særlige værktøjer, og dem skal du er sandsynligvis i din hjem værktøjskasse.

Instruktioner

•Tag Maytag Atlantis netledningen ud af stikkontakten. Forsøg aldrig at servicere vaskemaskinen, når det stadig har magt til det. Placer en spartel mellem toppen af vaskemaskinen og frontpanelet. Lirke op med spartel i hvert hjørne af maskinen at frigive top fra fastholde klippene.

•Lift toppen af maskinen og flip den tilbage mod væggen. Fjern de to skruer at sikre frontpanelet for at ramme på indersiden af maskinen, ved hjælp af en stjerneskruetrækker. Vippe frontpanelet fra Skive mod dig. Afmonterer døren ledninger fra panelet ved at klemme klippet og trække den fra hinanden.

•Lift front panel fra base vaskemaskine og sæt den til side. Løsn møtrikkerne sikring Vaskemaskine motor transport, ved hjælp af en sokkel og skralde. Løft motor off transport. Afbryde bæltet fra motoren og vand pumpe Remskiver, hvis det ikke er brudt.

•Loop den nye bælte omkring de motor og vand pumpe remskiver som du indstille motor tilbage i vognen. Installere de fastholde møtrikker og spænd dem ved hjælp af en sokkel og skralde. Indstille frontpanelet på bunden af vaskemaskinen. Lean panelet mod rammen af maskinen tæt nok til at sætte i døren ledninger.

•Skub panelet mod rammen af Maytag Atlantis og installere den bevarer skruer, stramning dem med skruetrækkeren. Sænke toppen af maskinen ned på rammen og tryk fast på hvert hjørne låse toppen til at fastholde klippene. Sæt strømkablet i stikkontakten og køre maskine til en kort cyklus at teste bælte.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com