Hvordan du udskifter bælter på ældre ridning Græsslåmaskiner

November 28

Hvordan du udskifter bælter på ældre ridning Græsslåmaskiner

Ridning plæneklippere har eksisteret i lang tid. Ligesom slåmaskiner bygget i dag generelt bruge en Plænetraktor med plæneklipperen dæk vedlagte, ældre anvendes slåmaskiner den samme konfiguration. For at få magten fra motoren til plæneklipperen dæk, påberåbt fremstiller en drivrem tilsluttes motor kobling remskive system på dækket. Drivremme til plæneklipperen dæk, fremstillet af samme materiale som Drivremme til biler i sidste ende bære ved at strække. Dette mindsker mulighederne i din ældre plæneklipper. Derfor skal du erstatte bælte med en frisk til at løse situationen.

Instruktioner

•Draw op et diagram over bæltet routing på plæneklipperen dæk så du ikke glemmer hvordan man kan sætte udskiftning drivrem tilbage på den ældre plæneklipper. Ofte, med ældre slåmaskiner, etiketter på dækket er slidt så sandsynligt, du har ikke en routing diagrammet udskrives på plæneklipperen dæk.

•Sæt plæneklipperen på niveau jorden, frigøre plæneklipperen vinger, slukke maskinen og Fjern tændingsnøglen. Lavere plæneklipperen dæk til sin indstilling, der er tættest på jorden.

•Locate kobling remskive monteret til bunden af din ældre plæneklipper motor og derefter trække bælte ud remskiven. Når du frigøre vingerne, skaber det slæk i selen. Dette gør det nemmere at skubbe bælte af kobling remskive.

•Træk bælte gennem bælte vagterne mellem motor og dæk og derefter trække bælte ud remskiver på plæneklipperen dæk.

•Beregn rute den nye bælte omkring remskiver på gamle plæneklipper dæk og derefter stretch bælte gennem bælte vagter.

•Skub bælte omkring remskive på motoren.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com