Hvordan du udskifter brænder på en Char-stege Big Easy

April 24

Char-stege Big Easy infrarød ryger, risteri & Grill og den store let infrarød Oil-Less Tyrkiet friture bruger en unik dobbelt-væg konstruktion. Propan brænder opvarmer den indre væg for at producere infrarød stråling hurtigt kog og forsegle i saft samtidig med at den opvarmede luft at afslutte ud toppen uden at udtørre kød. Begge komfurer bruge en cirkulær brænder element placeret i bunden af enheden, og udskifte brænderen er stort set den samme for hver.

Instruktioner

•Tag propan tank slange fra komfuret. Fjerne alle grill, stativer, madlavning kurve (afhængig af din model) og den inderste madlavning kammeret. Dette vil afsløre afbrænde assembly nederst på komfuret.

•Tag elektrode wiren under komfuret. Fjern skruerne i Kontrolpanel forsamling med en stjerneskruetrækker. Frigøre forsamlingen fra komfuret og sæt den til side. Fjern de skruer, der holder varmeskærm og afmonter det fra brænder ende.

•REACH til komfur og fjern brænderen ved at dreje det lidt til at trække brænderen ende ud af åbningen i siden af enheden. Løft den gamle brænder ud. Inspicere de nye brænder for at sikre, at brænder portene blokeres af enhver emballage tape eller andet materiale. Placer den nye brænder ind i enheden, rotere det så slutningen stikker igennem åbningen.

•REINSTALL varmeskjold over brænder ende, med Phillips-head skruer. Reconnect elektrode wire til bunden af brænderen. Omhyggeligt flytte styreenheden i position, og sørg for, at ventil åbningen er indsat i brænderen tube ende. Sikre kontrolenheden med Phillips-head skruer.

•Udskift de indvendige komponenter af komfuret: i madlavning kammeret, madlavning kurv eller grill, afhængig af din model. Reconnect propan fyldningen komfuret.

Tips & advarsler

  • Hvis du udskifter din brænder fordi flammen er for lavt, først kontrollere, at brænderen ikke er tilstoppet af støv eller spider webs. Køre en lille flaske børste gennem brænder rør, og tjekke hver brænder port for snavs. Du kan spare udgifterne til en ny brænder.
  • Altid tjekke din propan tank og slange for utætheder efter frakoble og tilslutte det til dit komfur.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com