Hvordan du udskifter brændere på en Char-stege Grill

December 3

Hvordan du udskifter brændere på en Char-stege Grill

Char-stege Grill er designet med udskiftelige grill brændere, som ofte er den første del til at bære på en propan madlavning apparatet. Et rustent, slidte burner kan chip og flake, forårsager flammer til jet fra brænderen på en usikker måde og at brænde gas hurtigere end nødvendigt til madlavning. Udskiftning brændere er til rådighed på hardware og hjem forbedring butikker eller direkte fra Char-stege. Skifte ud den gamle brænder til en ny man bør tage mindre end en time.

Instruktioner

•Tag Char-stege fra brændstof levering ved at skrue den sorte plast kobling på slutningen af Regulatorslange fra propan tank under grillen.

•Øge Char-stege grill cover og løft det madlavning riste.

•Tag keramiske briketter eller lava klipper fra grill og sted dem til på gamle aviser spredes på jorden. Løft risten støtte klipper eller briketter til at eksponere gasbrænder i bunden af grillen.

•Træk gas dyser knyttet til brænder under grill fra Venturi rør, som er de to rør forbundet til bagsiden af kontrolpanelet, ved hjælp af tænger, hvis det er nødvendigt at trække væk dyserne (de kan komme ud i hånden).

•Lift brænder fra inde i grillen og vippe fremad i en vinkel til at fjerne brænderen og dyserne strækker sig ind i de to huller i bunden af grillen. Tag den gamle brænder til en isenkræmmer eller anden forhandler, der transporterer gas grill dele til at matche en erstatning, eller bestille del fra Char-stege. Virksomheden sælger en linje af "Universal Fit" brændere, som også kan bruges i andre grill modeller.

•Isæt de to dyser monteret under den nye brænder i de to huller i bunden af grillen og guide den afbrænde assembly ned så dyser kurve mod venturiens rør.

•Træk på dyser, som kan justeres på de fleksible slanger, under grillen så hver dyse indsætter ind i Venturi røret foran den. Dyserne ikke fysisk tillægger Venturi rør, men blot hvile inde hver tube. Hver dyse skal indsættes i en Venturi tube mindst 1/2 tommer, så det ikke kan falde ud.

•Sæt støtte rist over den nye brænder og arrangere briketter eller lava sten i et enkelt lag på brænderen. Sæt madlavning rist eller riste på plads på toppen og Luk dækslet til Char-stege.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com