Hvordan du udskifter brændkammeret i en pejs

September 3

Brændkammeret er en væsentlig del af enhver pejs og udskiftning er vanskeligt-- men det er muligt. For det meste fyrkasser er kubisk kamre, der huse af træ (eller anden fast brændselskilde) og flammerne af ilden. Mange fyrkasser er lavet med murværk, selv i pejse med træ facader, fordi sten og mursten modstå store mængder af varme. Mange fyrkasser er foret med metal pejseindsatser, der giver pålidelig brandsikring. Erstatte et brændkammer kan være en udfordring, men det er langt mere overkommelige end at erstatte en hele pejs.

Instruktioner

•Measure brændkammer for højde, bredde og dybde. Optage disse målinger med blyant på papir.

•Undersøg din eksisterende brændkammer at finde ud af hvad det er lavet af. Det eksisterende materiale vil have betydning for, hvordan du udskifter brændkammeret. Se efter revner i brændkammeret, der er indikatorer, det står over for udskiftning. Hvis brændkammeret er lavet med sten og mørtel, forsigtigt skrabe væggene med en murske. Hvis mørtlen smuldrer let, er det tid til at udskifte brændkammeret.

•Brace eksisterende brændkammeret med 2 af 4s. Placere en på hver side af brændkammeret, jamming ene ende i loftet i boksen og så anden enden til tryk i gulvet.

•Rake ud af de eksisterende mørtel i brændkammeret med en hånd rake og kassér den. Løsne mørtel, der ikke smuldre væk nemt med en hammer og koben. Smadre stædig mørtel med hammer til at bryde det og derefter lirke det væk med koben.

•Arbejds på en del af brændkammeret på et tidspunkt, fjerne gamle mursten eller sten og sætte nye murværket i stedet. Bruge varmeresistent mørtel, kendt som ildfast, for at forsegle huller mellem mursten.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com