Hvordan du udskifter celler i en Dewalt 12 Volt batteri Pack

September 13

Hvordan du udskifter celler i en Dewalt 12 Volt batteri Pack

DeWalt først lanceret en række elværktøj i 1992, og ifølge DeWalt, de nu gør over 200 typer. Mange af de mindre DeWalt værktøjer er drevet af en 12 volt batteri indeholdende 10 nikkel cadmium (NiCd) eller nikkel metal hydrid (NiMH) 1,2 volt celler. Lejlighedsvis, individuelle celler funktionsfejl, der påvirker udførelsen af batteriet pakke, men i stedet for bortskaffelse af komplet batteripakken og køber et dyrt udskiftning, simpelt hen indskrive hvilke celle (eller celler) er funktionssvigt, og erstatte dem.

Instruktioner

•Oplad batteriet DeWalt 12 volt indtil fuld, brug af opladeren du normalt bruger til at oplade batteriet. Når opladet, fjerne batteriet fra opladeren og lad det tomgang omkring otte timer. Funktionssvigt battericeller mister deres ladning hurtigt, mens arbejde celler bevarer deres afgift; efter otte timer, kan du tjekke for at finde de celler, der skal udskiftes.

•Locate de lille Phillips skruer på DeWalt batteri pack cover--kan du typisk finde 6 til 8 af disse skruer. Skru dem, ved hjælp af en passende størrelse stjerneskruetrækker, derefter fjerne dækslet for at afsløre de ti NiCad eller NiMH celler.

•Brug et voltmeter til kontrol af spændingen fra hver celle. Voltmeter har to ledninger fastgjort til det, med sensorer på enderne af ledningerne. Én ledning er farvet røde og anden sort. Placer sensoren på enden af den røde ledning på pluspolen på den første celle i pakken. Den positive terminal er mærket "+". Sted senor på enden af den sorte ledning til den negative terminal af den samme celle. Den negative terminal er mærket "-".

•Læs voltmeter displayet for at finde ud af spændingen: For en arbejdsgruppe celle, den bør læses mellem 1,1 og 1,2 volt. Hvis cellen funktionssvigt, bør læsning være mindre end 1,1 volt. Du bliver nødt til at erstatte celler, der har en læsning under 1.1 volt (markere disse celler ved hjælp af en pen, så du vil huske hvilke at erstatte).

•Kontrollér spænding fra hver af de resterende ni celler, ved hjælp af et voltmeter. Husk at markere de celler, der skal udskiftes, ved hjælp af en pen.

•Fjern de celler, du har markeret. Lirke celler fra batterirummet, med en flad-head skruetrækker. Indsæt skruetrækker ned side af cellen og løftestang i cellen. Du vil finde det kommer ud nemt.

•Count antallet af funktionssvigt celler og gøre et notat om de er NiCad eller NiMH. Få den samme type og antal udskiftning celler fra en stikkontakt-butik.

•Sæt udskiftning celler i batteriholderen. Skubbe dem på plads, ved hjælp af dine fingre. Du vil få en lille smule modstand, så cellen vil klip i fast.

•Sæt batteriet dække på batteripakken. Fastgør dækslet til batteriet, ved hjælp af Phillips skruer og skruetrækker. Ikke overspænde, da du kan beskadige trådene på batteripakken.

•Sæt DeWalt batteri pack for betaling for en halv time. Dette sikrer, at alle celler er fuldt opladede. Fjern fra opladeren, og din batteripakke er klar til brug.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com