Hvordan du udskifter computerlågets skydeknap på en Whirlpool vaskemaskine

October 12

Computerlågets skydeknap på dit Whirlpool vaskemaskine vil stoppe den cyklus, når du åbner skive låget. Når låget er lukket, det elektriske kredsløb til vaskemaskinen er komplet og vaskemaskinen vil fungere. Hvis du har en defekt switch på dit Whirlpool vaskemaskine, lære hvordan du udskifter en computerlågets skydeknap. Låget switches er tilgængelige på apparatet reparation faciliteter og store isenkræmmere.

Instruktioner

•Tag Whirlpool vaskemaskine netledningen ud af stikkontakten. Afbryd forsiden af kontrolpanelet skive top ved at fjerne endedæksel bevarer skruer med en Phillips-head skruetrækker. Trække på forsiden af konsollen kontrol op og tilbage for at hvile konsol i service stand. Kontrol-konsol vil hvile på sine hængsel i denne position.

•Locate låg skifte ledninger bag på toppanelet. Squeeze plast låsetappen med fingrene, og trække ledninger stikket fra hinanden. To messing klip, der sikker den bageste panel til det øverste panel er placeret på hver top hjørne. Indsæt en flathead skruetrækker ind i hvert klip slot, og pop sikre klippet ud af det øverste panel.

•Grab skive kabinet på begge sider, og flytte det væk fra Skive base. Åbn skive låget, og fjern de to skruer, der Fastgør computerlågets skydeknap til vaskemaskinen med en Phillips-head skruetrækker. Hold på computerlågets skydeknap mens du er ved at skrue de fastholde skruer. Trække computerlågets skydeknap ud af kabinettet, og unsnap wire-stik på bagsiden af kabinettet.

•Sæt nye låget skifte i stilling under Whirlpool vaskemaskine kabinet. Sikre computerlågets skydeknap til kabinettet ved hjælp af fastholde skruerne. Sørg for, at ledningerne glide ind i et klip under skabet. Klip ledning stik på plads på bagsiden af kabinettet. Dette holder ledningerne fra at få krympede mellem kabinettet og vask karret.

•Sæt skive kabinet tilbage på plads over vaskemaskinen base. Tryk på begge af messing bevarer klip tilbage i vaskemaskinen kabinet. Sæt wire-stik i den nye låg switch stikket ved at trykke dem sammen, indtil de låse på plads.

•Indstil control console front tilbage på toppen af Whirlpool vaskemaskine, og Fastgør det med de fastholde skruer. Sæt skive ledning tilbage til stikkontakten.

Tips & advarsler

  • Altid unplug apparater fra deres strømkilde før forsøger reparationer.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com