Hvordan du udskifter D celler batterier med C celle batterier

May 9

Hvordan du udskifter D celler batterier med C celle batterier

Batterier i alle størrelser generelt fungerer på samme måde og deres overordnede formål er at give en elektrisk strøm til power maskiner og udstyr. Den mest markante forskel, dog er størrelsen af batteriet. Batteri størrelse har meget at gøre med mængden af strøm, der er leveret til en enhed. D-batterier leverer mere elektrisk strøm end C batterier. Ikke desto mindre kan nysgerrig og opfindsomme elektronik ejere overveje kraftoverførsel deres simple hardwareenheder med tilgængelige C batterier, hvis de mangler de angivne D batterier. Selvom videnskaben adskiller sig mellem de to størrelser, du kan ingeniør en C batteri til at fungere som det hvis var et D-batteri.

Instruktioner

•Få en adapter, der giver mulighed for C batterier til erstatning for D batterier. Alternative navne for "adapter" omfatter "spacer" og "converter." Adapteren efterligner skallen af en D-batteri. Det lukker omkring C-batteri, og vil passe ind i D batteri pladser i den elektroniske enhed. Følg instruktionerne i brugervejledningen.

•Fjern alle gamle, drænet D batterier fra enheden.

•Sæt C batteri adapter(s) i enheden.

•LED på din enhed for at teste at C batteri adapter leverer strøm.

Tips & advarsler

  • Læs din elektroniske enhed brugermanual før udskiftning af batterier med en anden størrelse, som erstatter C D batterier, med brug af en adapter. Hvis enheden er en relateret til sundhedsydelser eller instrumentelle målinger bør du straks udsætte brugervejledningen eller kontakte producentens tekniske supportafdeling før erstatte batterier. Se efter afsnittet "Udskiftning af batteri" i manualen at anføre "samme" eller "samme type.
  • Må ikke blandes batterityper. For eksempel, hvis du har D-batterier, der stadig har nogle magt, må ikke blandes med C batteri adaptere.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com