Hvordan du udskifter den elektroniske Controller på Magic Chef Gas ovn

January 27

Magic kok gas områder har en elektronisk ovn kontrol, der sætter den indre temperatur i ovnen. Den elektroniske kontrol huser også køkken tidtager og køkken ur, der vises på displayet, når ovnen ikke bruges til madlavning. Hvis kontrolelementet elektroniske ovn mislykkes, ovnen fungerer ikke korrekt, og fejlkoder F0, F1, F5, F7 eller F8 kan vises på displayet. For at reparere ovn, Erstat kontrolelementet elektroniske ovn.

Instruktioner

•Flyt rækken væk fra væggen, og derefter netledningen ud af stikkontakten. Slukke den række gasforsyning, ved at dreje håndtaget på gas ventil med uret indtil stramme eller til "Off" position.

•Tag skruerne at sikre øverst bageste panel af rækken, og fjern derefter panelet.

•Tag skruerne at sikre elektroniske ovnen styre bagud i kontrolpanelet. Fjerne kontrolelementet elektroniske ovn, men lave ikke afbryde ledningerne forbundet kontrolelementet elektroniske ovn. Når man ser på ovnen bagfra, elektroniske ovn control board er placeret på venstre side af kontrol boliger og er en plastik rektangulære modul med flere ledninger forbundet til det.

•Peel off overlay på forsiden af den gamle ovn kontrol, og holde det på det nye kontrolelement. Spring dette trin, hvis komponenten erstatning omfatter overlejringen.

Uddelingen den nye ovn kontrol til området ved hjælp af de skruer, du fjernes i trin 3.

•Overførsel ledninger én ad gangen fra den gamle elektroniske ovn kontrol til den nye elektroniske ovn kontrol. At fjerne wire-stik, presse tab på wire-stik, og trække ledning stik fra terminalen på den gamle elektroniske ovn kontrol. Tilslut wire stikket til terminalen i den samme placering på den nye elektroniske ovn kontrol. Tryk fast på stikket til at tilslutte det til bestyrelsen. Når tilsluttet korrekt, låser under fanen stik på bordet.

•Udskift bagpanelet af området.

Gendanne den række magt og gasforsyning og derefter flytte apparatet tilbage i position.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com