Hvordan du udskifter den tørretumbler bælte FEQ1442 i en GE antallet 61208071

August 14

Hvordan du udskifter den tørretumbler bælte FEQ1442 i en GE antallet 61208071

Hvis din GE 61208071 tørretumbler kører men tromlen er ikke spinning, har du en brækket bælte. Erstatte en tørretumbler bælte er den samme for de fleste tørretumblere, herunder GE reservedelsnummer FEQ1442. En gennemsnitlig person kan erstatte en tørretumbler bælte i ca 20 minutter. Den hårtørrer bælte lægger på forreste del af tørretumbler tromlen og opretter derefter forbindelse til motoren. Der er ikke behov for kræver en appliance tekniker og bruge dine hårdt tjente dollars på en reparation, som du selv kan gøre.

Instruktioner

•Tag GE 61208071 tørretumbler ledningen ud af stikkontakten. Trække tørretumbler fra væggen. Indsæt en spartel i sømmen mellem toppen af tørretumbleren og frontpanelet. Lirke toppen af tørretumbler fra frontpanelet.

•Øge top på sine hængsler en resten det mod væggen. Frakoble ledningerne fra dørkontakt på frontpanelet. Fjern beholde skruer fra frontpanelet på indersiden af tørretumbler kabinettet ved hjælp af en skruetrækker.

•Øge frontpanelet op og væk fra tørretumbler rammen. Ren lint fra inde i tørretumbleren og kassér den brudte tørretumbler bælte. Placer den nye FEQ1442 tørretumbler bælte på tromlen med ribbenene af bæltet mod tørretumbler tromlen.

•Sæt FEQ1442 tørretumbler bælte til remskiver på tørretumbler motoren. Placer frontpanelet på tørretumbleren og Fastgør det med de montering skruer og en skruetrækker. Tilslut ledningerne til dørkontakt på frontpanelet.

•Laveste toppen af tørretumbler ned og tryk fast til at låse det på plads. Stik i tørretumbler ledningen i stikkontakten og drej tørretumbler til test den nye bælte installation.

Tips & advarsler

  • Forsøg ikke at servicere GE 61208071 tørretumbler, når det er stadig sat i stikkontakten.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com