Hvordan du udskifter Diffuser siv

October 16

Reed diffusorer er en flammeloes alternativ til stearinlys og gøre en elegant udskiftning til potpourri. Når de anvendes korrekt giver de en konstant, subtile flow af duft ind i stuen. Hvis du bemærker, at din reed diffusorer producere ikke så stærk en duft som før, eller nogen duft overhovedet, prøve flipping dem til at opdatere duften. Hvis de stadig ikke lugter som de plejede, er det tid til at udskifte dem.

Instruktioner

•Kontrollér enderne af din nye reed diffusorer for at sikre du har den passende produkt. Bambus, for eksempel, fungerer dårligt som en diffuser. Du bør have siv, der viser en honeycomb grænseoverskridende afsnit i begge ender, ikke hule græs rør som bambus.

•Fjern de gamle reed diffusorer fra din beholder med olie. Lejligheden til at genopbygge olien, hvis det er nødvendigt; ideelt set burde være høj nok til et par inches af reed at være nedsænket i olie.

•Sæt nye reed diffusorer i objektbeholderen olie. Det er ligegyldigt hvilken ende af siv går op. Du kan trimme diffusorer til enhver længde du indkvartering.

•Tag sivene du bare indsat og vend dem, placere den anden ende i beholderen. Dette udsætter de olie-fugtet ender i luft, generere duft. Olie vil fortsat fugtspredende op gennem sticks, men du kan slå dem alle så ofte--når ugen fungerer godt--hen til forny duften.

Tips & advarsler

  • Du kan købe reed diffusorer på det samme sted, du har købt din reed diffuser duftstoffer, på nogle bad og krop eller hjem butikker, og online fra købmænd som Reed diffusorer.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com