Hvordan du udskifter dør smæklås på Maytag opvaskemaskine

July 15

Maytag har produceret opvaskemaskiner i USA i over 50 år. Deres linje af opvaskemaskiner omfatter en række økonomisk og effektivitet egenskaber som lavt vandforbrug og hurtig tørreprogrammer. Trods modellen er én ting, der alle Maytag opvaskemaskiner har til fælles, at de ikke vil fungere hvis der er et problem med dør smæklås. Dette gør Maytag skiver sikkert at drive, men forårsager problemer hvis noget går galt med dør smæklås. Udskiftning af en defekt dør smæklås på Maytag opvaskemaskine bør ske, så snart du opdager problemer.

Instruktioner

•Drej slukke for strømmen til opvaskemaskinen. Enten frakobler det fra stikkontakten eller sluk det kredsløb, der styrer opvaskemaskine på hovedafbryderen.

•Åbn opvaskemaskine døren til den fuldt åben stilling.

•Fjern den indvendige dørpanel. Dette er holdt på plads med Torx skruer, så du har brug for enten en Torx skrue sæt eller adapter. Skru skruerne og sæt dem til side. Forsigtigt løfte op panelet fra døren. Det er knyttet til to ledninger maveposer, der skal afbrydes, før du kan fjerne panelet fra døren. Afbryde døren fra seler ved at trække fra hinanden ledningerne ved de stik, hvor de opretter forbindelse.

•Fjern to skruer, der holder låget på plads. Sæt dem til side. Brug nålen næse tænger til at trække off ledningerne fastgjort til håndtaget. Trække ledningerne metal stikket på slutningen, ikke ved ledningen, sig selv, at undgå at beskadige dem.

•Tryk på de to tappene på hver side til at fjerne døren låsen og boliger. Indsætte nye låsen og boliger i stikket, og tryk på plads, indtil du hører fanerne klikke. Vedhæfte ledninger til switchen og fastgør med de to skruer.

•Sæt den indvendige dør på toppen af døren forsamling. Systemkortets ledninger maveposer ved at sætte dem tilbage i.

Uddelingen den indvendige dør med Torx skruer. Gendan beføjelse til at opvaskemaskine ved at sætte det tilbage i eller skifte kredsløbet tilbage på.

Tips & advarsler

  • Bruge et digitalt kamera til at tage billeder, mens du arbejder for at hjælpe dig huske, hvordan forskellige opvaskemaskine komponenter er fastgjort under gensamling.
  • Udvis altid forsigtighed, når du arbejder i nærheden af elektricitet.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com