Hvordan du udskifter døren på en KitchenAid Superba ovn mikroovn

August 8

Døren til en mikrobølgeovn er ganske ofte mest håndterede del af apparatet, og derfor mere tilbøjelige til at skade. Om glasset er revnet eller låsen er brudt, kan du erstatte døren på en KitchenAid Superba ovn mikrobølgeovn, undgå udgifter til indkøb af et nyt apparat. Afhængigt af hvilken garanti du modtog med din mikroovn, kan du selv kunne modtage de nye dele gratis fra KitchenAid. Selv hvis du ikke har en garanti, er købe nye døren gennem producenten af din Superba ovn mikroovn den bedste måde at sikre din ovn funktioner som det skulle.

Instruktioner

Kortindgangsdør KitchenAid, der ejes af boblebad, at forhøre sig om de dele er nødvendige for at erstatte døren på din Superba ovn mikroovn. Anmod selskabet sende delene og husk at du kan have til at betale for døren, hvis din mikrobølgeovn ikke er omfattet af garantien. Kontaktoplysninger for KitchenAid og Whirlpool kan findes i din instruktionsbog eller på enten selskabets hjemmeside.

•Fjern to skruer bruges til at sikre mikroovn til kabinettet, fastsætte disse til side for sikker opbevaring. Trække sig ud af mikrobølgeovnen lidt fra kabinettet, og sørg for det er stadig stabil i cut-out endnu forsiden er langt nok uden for at du vil kunne fjerne døren nemt. Har en anden i nærheden til at holde på mikroovn mens du arbejder.

•Åbn døren og Skru skruerne haektrawlere med resten af Superba mikrobølgeovn, at holde et hold på døren på alle tidspunkter. Fjern døren og hardware, fastsætte disse til side i et sikkert sted.

•Unpack den nye dør og den medfølgende hardware, fjerner alle plast indpakning, tape eller pakkemateriale. Installer den nye dør til mikrobølgeovn med den medfølgende hardware. Hvis der ikke er nogen hardware, kan du typisk bruge skruer fra den gamle dør. Sørg for at følge alle retninger, KitchenAid og/eller spabad.

• Luk døren og forsigtigt skubbe Mikrobølgeovnen tilbage på plads, og sørg for det er centreret i den kabinet cut-out. Re sikker mikroovn til kabinettet med de to montageskruer på væggen ved hjælp af en skruetrækker eller en boremaskine med en skruetrækker bit, være omhyggelig med ikke at stramme skruerne.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com