Hvordan du udskifter døren pakning for Vulcan Hart køleskab

October 21

Vulcan Hart køleskabe bruger en serie af skruer til at holde døren segl og den indvendige dørpanel sammen på samme tid, ligesom mange andre mærker af køleskabe. Skruerne er skjult bag døren segl (også kendt som pakning) og kan udsættes af grådige segl og folde den ydre del udad. Vulcan Hart fremstiller både kommercielle og ikke-kommercielle enheder; pakning type er de samme i hver selvom størrelsen varierer.

Instruktioner

•Fjern den nye Vulcan Hart pakning fra emballagen og læg det i en balje med varmt vand, så den kan lægges i blød i mindst 1/2 time til en time. Dette vil betingelse gummi, hvilket gør det nemmere at forme når du installerer.

•Tag køleskabet og re-lokalisere fødevarer til en midlertidig køleskab. Lukke op køleskab dør og holde en stjerneskruetrækker i den ene hånd. Begynder i øverste højre hjørne af seal øverst på køleskabsdøren, brug tommelfingeren på anden side til at folde seal opad for at afsløre skruen skjult bag det. Skruen, halvvejs, men ikke fjerne det helt. Arbejd din vej med uret rundt sæl, lokalisering og løsne alle skruer, som du gjorde første.

Anslag dysefastgørelsen fjerne pakning begyndelsen i det øverste højre hjørne, hvor den første skrue blev løsnet. Gummi læbe er klemt inde mellem en metal eller plastik holderen og plastik foring af den indvendige dørpanel. Med skruer løsnes, kan gummi læbe af pakningen løftes ud fra mellem disse overflader. Hvis det er klistret, forsigtigt lirke med en skruetrækker. Fjern i urets retning.

•Fjern den nye pakning fra varmt vand bad og strække sig forsigtigt fra det ene hjørne, arbejde din vej rundt hele segl at løsne det lidt. Strække det for at være lidt større end normalt, men det vil kontrakten til dens korrekte størrelse blot timer efter installation.

•Installer den nye pakning begyndelse i det øverste højre hjørne af kraterets døren og glidende gummi læbe mellem holderen og den plast indvendige dørpanel. Skub sæl læbe bag holderen hele toppen af døren, fra hjørne til hjørne først så resten er nemmere at installere, mens toppen holder den. Når toppen er installeret, skal du vælge enten side og derefter arbejde i en med eller mod uret retning, indtil siderne og bunden er på plads.

•Wait for omkring en time eller to for gummi til kontrakt til dens endelige størrelse før stramning skruerne for at fastgøre segl på plads. Hvis skruerne strammes før lade pakning kontrakt, kan det spænde i steder, som vil forhindre en komplet segl. Inspicere pakning efter taletid for sammentrækning og udjævne eventuelle mellemrum af forsigtigt strække hvis nødvendigt, og spænd ned alle skruer, begyndende i øverste højre hjørne og arbejder i urets retning.

•Betjenes køleskab til en 24-timers periode og igen inspicere segl at sikre, at ingen områder har spændt, hvilket vil medføre en forkert segl. Hvis ja, løsne skruerne til hver af de sider, hvor gummi har kontrakt med danne lukkebeslaget og køre din hånd hen over området for at udjævne det niveau og spænd skruerne. Dette trin skal kun skal udføres én gang, hvis det er nødvendigt.

Tips & advarsler

  • Selvom de fleste Vulcan Hart køleskabe er udstyret med skrue-mount pakninger, anvender ikke alle denne typografi. Nogle high-end kommercielle Vulcan Hart køleskabe bruger en selv enklere døren segl, der er magnetisk og snaps på plads. For disse, blot snap off den forhenværende sig (det kræver masser af pres, når du trækker) og fastgør den ny sig på plads. For glas dør pakninger er udskiftning lige så simpelt fordi disse blot glide på skinner omkring døren, der kræver ingen redskaber på alle.
  • Brug ikke en skruetrækker eller nogen andre metalgenstande til at bistå med glidende læbe af de nye segl mellem fastholde overfladen og dørpladen, da de kan skære, rip eller rive materialet. Hvis et element er nødvendig som en assist, skal du bruge en tynd plastik elementet med afrundede kanter som en gammel kreditkort.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com