Hvordan du udskifter dørkontakt på Kenmore opvaskemaskine

August 23

Hvordan du udskifter dørkontakt på Kenmore opvaskemaskine

Hvis du har problemer med udskiftning dørkontakt på din Kenmore opvaskemaskine, kan du nemt erstatte parameteren dig selv i stedet for at bruge penge på en reparation person til at ordne det for dig. Selvom de specifikke detaljer kan variere en smule afhængigt af den specifikke model, bør en oversigt over denne enkle proces være nok til at tage dig gennem reparationen uanset model. Ved at følge nogle enkle instruktioner, kan du erstatte parameteren døren på din Kenmore opvaskemaskine på ingen tid.

Instruktioner

•Purchase den nye dørkontakt. Da opvaskemaskinen er en Kenmore, kan et godt sted at få denne del være enten på www.searspartsdirect.com eller ved at besøge din lokale Sears dele butik. Det er en god idé at have modelnummeret på opvaskemaskinen handy, når du foretager dit køb til at sikre, at du køber den rigtige reservedel.

•Tag strømmen til opvaskemaskinen. Det er meget vigtigt, at der er ingen elektricitet, går gennem opvaskemaskinen, når du foretager din reparationer.

•Tag inderpanelet af døren til opvaskemaskinen. Dette består normalt af at fjerne nogle skruer rundt i kanten af opvaskemaskine døren og panelet bør pop ret off.

•Locate kontakten. Placeringen af parameteren er varierer lidt afhængigt af den specifikke model af opvaskemaskinen Kenmore men normalt placeret i nærheden dør smæklås eller monteret på et beslag. Parameteren er normalt sort i farven og omkring en tomme lang. Du kan også nødt til at fjerne en anden, mindre panel for at få adgang til switchen.

•Tag ledninger omhyggeligt fra døren skifte. Ekstra pleje skal tages, når du gør det i enhver situation, men især hvis parameteren er en del af en låsen forsamling eller har et beslag.

•Udskift gamle skifte med den nye switch, Tilslut ledningerne og vedhæfte panel eller paneler til døren af opvaskemaskinen. Endelig, Tilslut strøm til opvaskemaskinen.

Tips & advarsler

  • Det kan være gavnligt at køre opvaskemaskine til en cyklus at sikre udskiftning af parameteren var vellykket.
  • Sørg for strømkilde til opvaskemaskinen er helt afbrudt, samtidig med at reparationen.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com