Hvordan du udskifter dørkontakt på Whirlpool opvaskemaskine

May 8

Parameteren døren er en simpel on/off-enhed, der forhindrer opvaskemaskinen fra opererer når opvaskemaskine døren er åben. Når kontakten er defekt, vil opvaskemaskinen ikke fungere som det skal. Ejere af Whirlpool opvaskemaskine har en dørkontakt, der er adskilt fra dør smæklås. Når du ved hvordan du udskifter en dørkontakt på Whirlpool opvaskemaskine, kan du have din opvaskemaskine fungerer korrekt igen.

Instruktioner

•Tag strømforsyning til Whirlpool opvaskemaskine. Slukke afbryderknappen inde den hjem elektriske panel, at beføjelser opvaskemaskinen.

•Åbn opvaskemaskinen dør, og Find de 10 Torx skruer, der sikre den indvendige dørpanel til panelet yderdøren. Bruge en Torx driver til at fjerne skruerne, og skubbe panelet mod opvaskemaskine frigøre foråret klip. Løft den indvendige dørpanel ud af vejen.

•Locate lås døren og døren skifte. Parameteren døren kan have en lille adgang dækker, der er sikret med to skruer. Trække ledning fører ned dør switch terminaler med et par nål næse tænger. Fjern de to skruer, der Fastgør dørkontakt til dørpladen med en Phillips-head skruetrækker. Trække dørkontakt ud af opvaskemaskine døren.

•Indstil ny opvaskemaskine døren skifte på plads på opvaskemaskine dør, og Fastgør det med de fastholde skruer. Slip ledning fører over døren switch terminaler, indtil de låse på plads. Erstatte dækslet over døren skifte, hvis du var nødt til at fjerne en.

•Anbring den indvendige dørpanel over indersiden nederste kant af den ydre dør, og lå flad inderpanelet. Skub den indvendige dørpanel mod dig til at engagere de låsning klip. Sikre den indvendige dørpanel på plads med Torx skruer. Luk opvaskemaskine, og aktivere effektafbryderen tilbage på opvaskemaskinen.

Tips & advarsler

  • Altid afbryde apparater fra deres strømkilde før forsøger reparationer.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com