Hvordan du udskifter elektrisk tørretumbler bælte på en Frigidaire tørretumbler

September 8

En brækket bælte i din Frigidaire elektrisk tørretumbler betyder forbindelsen mellem motor og tromlen er brudt, og således, at motoren ikke kan forårsage tromlen til at dreje. Bæltet er loopes omkring motoren remskive og derefter rundt om tromlen. Da motoren viser den motor remskiven, slår bælte tromme, rotere og medvirke til at tørre dit tøj. Bælter bryde almindeligvis efter et stykke tid og udskiftning af dem er noget enhver tørretumbler ejer kan gøre selv. Hvis du ejer en Frigidaire tørretumbler, få fat i en skruetrækker og ny bælte til at komme i gang.

Instruktioner

•Tag din Frigidaire tørretumbler fra stikkontakten. Fjerne den tørretumbler udluftningsanordning fra udstødning port på bagsiden af tørretumbleren. Skub din tørretumbler ud og væk fra væggen. Du bliver nødt til at arbejde fra både forsiden og bagsiden af tørretumbleren, så giv dig selv masser af plads.

•Skub en spartel ind i rummet mellem toppanelet og front panel i venstre side. Skub spartel mod midten af tørretumbleren frigøre venstre side klippet. Gentag processen for højre side. Dette vil frigøre toppanelet. Løft det øverste panel og lægge den tilbage mod den tørretumbler Kontrolpanel.

•Fjern de skruer, der holder forreste panel på plads. Skruerne er placeret langs indersiden af frontpanelet, nær hvor frontpanelet møder sidepanelerne. Afhængig af din Frigidaire model vil der være to eller fire skruer.

•Træk toppen af front panel, herunder dør, mod dig og løfte den op til at frigøre det fra bunden klip. Afbryde døren skifte ledninger fra deres sokler og skub frontpanelet ud af vejen.

•Bevæg den bageste del af tørretumbleren og Find inspektion plade i bunden af tørretumbleren. Fjern de to skruer, der holder det på plads og fjerne pladen. Du bør kunne se motor og stjernehjul trisse. Hvis du ikke har gjort det, skal du fjerne den knækkede bælte fra din tørretumbler. Tilbage til forsiden af din tørretumbler.

•Skub bælte over tromme i midten af tørretumbleren. Lad bælte hænge ned af motoren. Vende tilbage til den bageste del af tørretumbleren.

•Grab bælte og løkke det gennem motor remskiven og stjernehjul trisse. Bæltet skal køre fra tromlen og loop omkring motoren remskive. Det bør derefter tværs over stjernehjul trisse og køre tilbage til tromlen. Henvises til ressourcer for billeder af hvordan selen skal være sløjfet.

•Reassemble din Frigidaire tørretumbler ved at vende de forrige trin.

Tips & advarsler

  • Hold et par ekstra bælter praktisk i tilfælde af at jeres pauser. De er billige og har nogle på side vil hjælpe din få din tørretumbler arbejder hurtigere.
  • Aldrig arbejde på enhver tørretumbler, mens det stadig er sluttet til en stikkontakt.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com