Hvordan du udskifter elektriske ledninger i mit hjem 's Attic

August 4

Hvordan du udskifter elektriske ledninger i mit hjem 's Attic

Udskiftning af ledning i en kvist er afgørende for at forhindre en elektrisk brand breder sig i hele dit hjem. Gamle ledninger og stikdåser crowd ofte loft spær og vægge. Forældede ledninger eller udtag skjult i kviste er ofte glemt af husejere, og udgør dermed en potentiel fare for beboere--især hvis ledninger er beskadiget. Nøglen til at ændre loftet wire er at bruge 14-gauge elektrisk kabel, som er egnet til beboelse behov og er sikkert beklædt med tyk plast belægning.

Instruktioner

•Skub på arbejdshandsker, en støvmaske og beskyttelsesbriller til at beskytte huden, lunger og øjne, henholdsvis. Bede en assistent om hjælp og give ham med det samme udstyr. Arbejde i løbet af dagen, hvis det er muligt at drage fordel af det naturlige sollys, der vil hælde i loftet windows.

•Find panelet vigtigste kredsløb til dit hus, ofte placeret i en garage eller kælder, og slukke al magt til loftet.

•Climb i loftet. Du kan bruge lommelygter, hvis det er nødvendigt at give yderligere lys, mens du arbejder.

•Sæt en ikke-kontakt spænding elektrisk tester til enhver stikkontakt du ønsker at kontrollere eller ændre. Kig på testeren præfabrikerede digital display om elektrisk strøm til stikkontakten er tændt eller slukket. Testeren er en ekstra beskyttende foranstaltning til at sikre beskyttelse mod elektrisk stød.

•Løsn samledåsen plade. Skru stikket. Trække stikket fra samledåsen.

•Løsn wiren skruer holde varm, neutral og formalet ledningerne. Træk ledningen ud fra samledåsen. Følg ledningen langs spær. Trække ud wire staples til at fjerne wire, indtil du når den junction boks bruges til at forbinde kablet til ledninger kommer op i loftet fra nederste etager. Krydset tilslutningsboks er ofte placeret i bunden af en væg og omfatter en sort frontplade. Afbryde den modsatte ende af wiren på samledåsen forbindelse.

•Køre den en frisk 14-gauge kabel fra én samledåsen til en anden. Fastgør kablet til spær og væg rammer med wire hæfteklammer. Position kabel mellem korte eger--ikke hæftning gennem wire-- og fastgøre den til spær eller rammer. Anvende en hæfteklamme hver 6 inches. Tillad 8 inches af overskydende kabel i hver ende af wiren.

•Strip off 8 inches af ydre plast belægning i hver ende af 14-gauge kabel. Tre enkelte ledninger er nu udsat i hver ende: en sort (hot) ledning, en hvid (neutrale) ledning og en grøn (jorden) ledning.

•Køre den enkelt ledninger i den forbindelse junction boks. Trim 1 tomme af beklædningen off hver enkelt wire. Twist den udsatte (hot) kobbertråd til hot wire i samledåsen. Drej en plastik wire møtrik på de snoede kobberledninger at forhindre dem i at røre ved metal samledåsen. Gentag for de neutrale ledninger. Skrue jordledningen til 5/16-inch jorden skruen ved hjælp af en møtrik driver. Tuck ledninger ind i boksen og skrue på frontpladen.

•Sæt enkelt ledninger i den modsatte ende af 14-gauge kablet ind i den anden samledåsen. Trim 1 tomme af beklædningen fra hver enkelt tråd, som i trin 9. Skrue på de udsatte (hot) kobbertråd på messing skrue på den friske stik. Skrue på de udsatte (neutrale) kobbertråd på sølv skrue. Skrue på udsatte (jorden) kobbertråd på grønt stel skrue. Tuck ledninger ind i boksen og skrue på frontpladen. Gentag disse trin for ekstra ledninger og forretninger.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com