Hvordan du udskifter en bærende Glide på en Front-Loading tørretumbler

May 23

Hvordan du udskifter en bærende Glide på en Front-Loading tørretumbler

Lejet glider på en tørretumbler Understøt forsiden af tørretumbler tromlen på forsiden. Som tromlen spinder, lægger pres på de bærende glider. Over tid, bliver bærende glider slidt, forårsager tørretumbler at knirke og sladre. Slidte bærende glider også forårsage tromlen til at synke og skabe et lille hul mellem skottet og tørretumbler tromlen. Denne kløft kan fange og rive tøjet som tromlen roterer. Erstat både forsynet med glider på samme tid at undgå uens slid på lejer og undgå yderligere reparationer.

Instruktioner

•Tag din tørretumbler fra magt source enten ved at frakoble tørretumbleren eller slukke afbryderknappen inde i panelet vigtigste breaker.

•Find de to skruer langs bunden af tørretumbler er front panel og fjerne dem. Løft op og ud i bunden af den tørretumbler frontpanelet for at frigøre det fra tørretumbler kabinettet. Lean frontpanelet mod siden af tørretumbler kabinettet, så du ikke behøver at afbryde døren skifte ledninger. Andre tørretumbler modeller kan åbne forskelligt. Henvise til afsnittet ressource for yderligere afmontering instruktioner.

•Fjern fire skruer i hvert hjørne af den forreste skilleplade. Trække på skottet frigøre det fra tørretumbler tromlen og løft tørretumbleren.

•Lay skottet på gulvet eller en robust arbejdsflade med den side, der står for tørretumbler tromlen opad. De to tørretumbler bærende glider er placeret langs bunden af skottet åbning. Tromlen forsynet med glider støtte forsiden af tørretumbler tromlen.

•Drill ud nitter holding lejet glider til skottet. Lægger en 1/8-tommer bore bit en boremaskine. Placering boret mod nitte på ydersiden af skottet. Bore helt gennem de to nitter på hver bærende glide.

•Træk lejet glider fra slots skåret i skottet. Nogle tørretumbler modeller har parentes, der holder de bærende glider. Indsæt en kærv skruetrækker mellem beslaget og glide til at springe fra beslaget.

•Sæt proppen fra bærende glide kit gennem slots i skottet. Placer metal forsynet med glide oven på proppen. Indsæt enderne af lejet gennem åbningerne i skottet.

•Sæt den lange ende af nitte, leveres med bærende glide kit, til en pop nitte værktøj. Linje op hullerne i den glide, forsynet med huller i skottet.

•Sæt nitte gennem hullet i lejet og hullet i skot langs ydersiden af skottet. Klem håndtagene på værktøjet pop nitte at nitte den bærende glide på plads. Hvis din tørretumbler bruger forsynet med glide parentes, pop enderne af udskiftning glider i beslaget. Udformningen af den bærende glide vil holde glide på plads.

•REINSTALL skottet, sikre tromlen hviler på bærende glider. Følg trinene adskillelse i omvendt at samle din tørretumbler.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com