Hvordan du udskifter en Bosch SHU4312 Flow Switch

April 19

Bosch er en tysk producent, der har været i branchen siden 1886. Den første bygning tilknyttet selskab grundlæggeren Robert Bosch var en workshop, der fokuserede på "præcision mekanik og elektrisk ingeniørvidenskab." Det var først i 1952, at Bosch refokuseret sin virksomhed på køkkenmaskiner. Bosch opvaskemaskine kan have en karakteristisk styling, men den interne design er magen til andre modeller. Parameteren flow eller float, styrer vandstanden i enheden. Når denne komponent mislykkes, kan opvaskemaskinen overløb eller ikke fyldes med vand på alle.

Instruktioner

•Drej slukke for strømmen, vil opvaskemaskinen ved at frakoble apparatet ud af stikkontakten eller slukke kredsløb på boksen breaker.

•Åbn døren på opvaskemaskinen og Find skruerne på den nederste kant af karret, nær døren. Fortryd skruerne, lukke døren og derefter trække off sparkeplade, panelet udenfor under døren.

•Locate float skifte på den ene side af opvaskemaskinen bag hvor kick plate var. Notere hvordan ledningerne sidder på Skift, så du kan vedhæfte dem til den nye del. Fjern de to ledninger og stik fra parameteren flyde med nål næse tænger.

•Løsn skiftet fra siden af opvaskemaskine og Indsæt udskiftning. Fastgør ledninger til den nye switch og vedhæfte sparkeplade. Tænd for strømmen tilbage og lad Bosch opvaskemaskinen kører gennem en cyklus for at sikre karret fyldes med vand korrekt.

Tips & advarsler

  • Det kan være nyttigt at mærke ledninger med tape, så du tilslutte dem til den nye switch korrekt. For eksempel, wrap et stykke tape omkring ledning foran parameteren.
  • Gennemgå den dokumentation, der fulgte med dit Bosch opvaskemaskine til reservedelsnummer til at købe en erstatning switch specifikke for din model.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com