Hvordan du udskifter en Circuit Breaker Box

July 16

Hvordan du udskifter en Circuit Breaker Box

Hvis din circuit breaker box er blevet beskadiget af brand, elektriske strømstød eller virkning, skal du erstatte boksen hele og ikke bare den indvendige panel eller individuelle breakers. Udskiftning af boksen hele er lettere end at erstatte bare de indvendige elementer. Sin installation kræver dog kan skære gennem en færdige væg. Være parat til at gøre nogle drywall reparation.

Instruktioner

Hvordan du udskifter en Circuit Breaker Box

•Locate vigtigste strømforsyningen skifte og slukke den. Test, der alle er slukket ved at prøve forskellige belysninger og apparater i området serviceres af boksen effektafbryder skal erstattes. Når du er sikker på, at alle er slukket, tape et skilt over parameteren advarsel, at du erstatter breaker box så at ingen vender strømmen tilbage på, mens du arbejder.

•Tag strømkablet fra fjorden strømstik på eksisterende circuit breaker box. Inlet-stik har typisk to skruer, der holder strømmen i en klemme-lignende forbindelse. Løsne skruerne og trække kablet.

•Åbn døren til boksen circuit breaker. Fjern de skruer, der holder den indvendige panel på plads. Dette er det metal panel, der fungerer som en "ramme" for the breakers og skjuler ledninger fra visningen.

•Brug maleren tape og permanent markør, sætte en etiket på hver ledning hvor det forbinder. Label hver enkelt efter den oprindelige plan, ledninger, der skal anbringes på indre af panel dør. Denne plan er også benævnt "husly ledninger plan." Overføre ledninger plan til den nye circuit breaker box. Hvis den eksisterende boks ikke længere har fastgjort en plan for ledninger etiket dine ledninger starter øverst til venstre og gøre at wire #1 og ledning under det #2, indtil du har nået bunden af venstre kolonne af breakers. Start øverst i den højre kolonne af afbrydere og starte nummereringen ved fortsat optælling fra wire nederst i venstre kolonne. For eksempel, hvis din sidste tråd på din venstre kolonne blev #10, vil derefter den første tråd øverst i den højre kolonne være #11.

•Tag alle ledninger fra breakers ved at løsne og fjerne conduit stik nødder. Tape ledninger tilbage fra boksen breaker, så de ikke vil blande sig med fjernelse af boksen og installation af en ny.

•Locate monteringsskruer eller bolte langs ydersiden af den eksisterende boks. Hvis din eksisterende circuit breaker box angives flush ind i en mur, skal du muligvis fjerne en 4-tommer-dækkende stribe af drywall langs hver side af boksen for at få adgang til opklæbning hardware. Når du kan nemt nå dem, Fjern skruer eller bolte og løfte den gamle boks fra væggen.

•Lift nye effektafbryderen boks ind i position og kontrollere visuelt, hvis du kan bruge de gamle monteringshuller. Hvis du kan, fyld hullerne med træ fyldstof først før du installerer den nye boks bruger monteringsdele inkluderet. Hvis monteringshuller til den nye boks ikke line op med de gamle huller, har en assistent sidde inde i boksen niveau, mens du markerer placeringen af de nye huller. Bore nye huller kun dybt nok til at starte monteringsskruer. Holde boksen på plads og kontrollere, at det er niveau inden helt monteringsbeslag på plads.

•Tag panel forsiden af den nye boks. Omhyggeligt genoprette dine ledninger til deres afbrydere. Sørg for, at etiketten på wiren går med den korrekte breaker. Kontroller alle afbrydere er indstillet til "on" holdning og sæt bagcoveret på panelet.

•Reconnect strømkablet til indløb strømstik på boksen ny afbryderknappen. Derefter fjerne dit tegn fra vigtigste strøm forsyning switch og slå den vigtigste magt til boksen igen.

Tips & advarsler

  • Fortvivl ikke hvis du har flere breakers derefter ledninger; ikke alle kredsløb bruges i en typisk breaker box. Mens alle dine ledninger er afbrudt, tage sig tid til at undersøge dem for fraying, smeltning eller korrosion og Udskift om nødvendigt.
  • Aldrig Arbejd på en circuit breaker box alene. Altid have nogen med dig, der er parat til at nedlægge magten eller ringe 911 i nødstilfælde. Check og dobbelt-tjekke, at magten skifter du slukket var til circuit breaker box du arbejdede på test lys og apparater i hvert værelse.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com