Hvordan du udskifter en døren pakning

July 15

Hvordan du udskifter en døren pakning

Apparater, der åbner og lukker, og er beregnet til at holde i varme eller kolde har pakninger, men kun få er sat til typen af konstante stamme fra brug som dit køkken køleskab. Hvis dit køleskab døren pakning er revnede, ødelagte eller skæv det betyder ikke, du nødt til at gå ud og købe en helt ny apparat. Du kan spare en masse penge ved at sætte i lidt tid og arbejde i udskiftning af pakning. Erstatte køleskab pakning seal er forholdsvis let og kan gøres af en person med blot et par normale husholdning værktøjer.

Instruktioner

•Sørg for at sikre den generelle tilstand af døren foring ikke er revnet eller beskadiget.

Forpakket passende pakning for dit apparat. Hver type af apparatet har sin egen stil med pakning, og hver mærke Appliance også har særlige pakninger for deres varer. Bestil del fra producenten eller en pakning leverandør benytter fabrikat, model og serienummer af apparatet.

•Fyld køkkenet håndvask med varmt vand fra hanen. Placer pakning vasken til at blødgøre gummi, så det er mere fleksibel og nemmere at håndtere. Gummipakninger kan være deform fra emballagen. Opvarmning gummi og masserer pakningen vil bringe det tilbage til sin oprindelige form.

•Anvend en skruetrækker eller møtrik driver til at fjerne, eller løsne de gamle pakning vedhæftede filer afhængigt af vedhæftede filer bruges til at holde de eksisterende pakning på plads. Fjern ikke skruer eller nødder, hvis der er en metal holderen eller det kan komme løs så godt.

•Fjern den gamle pakning ved at trække det ud af døren eller ud fra under holderen.

•Skub den nye pakning under metal holderen og spænd skruerne nok til at holde det på plads. Hvis der er ingen retainer, line pakning op med hullerne, og erstatte skruerne i hullerne stramning lige nok til at holde pakning på plads.

•Luk køleskabsdøren at lede efter huller i forseglingen. Pakningen skal være flad og glat hele vejen rundt hele døren. Når et forskudshonorar bruges, kan løsne skruerne forårsage yderdøren til flex. Det kan være nødvendigt at manøvrere yderdøren for at få det til at sidde jævnt med holderen og lukke alle hullerne i seglet.

•Stram alle nødder, eller skruer lidt ad gangen, så trykket stadig selv som de er strammet ned. Fortsat går rundt pakning og stramning hver en, indtil de er helt strammet ved hånden pres.

•Et par rynker i pakningen er normal. Brug en hårtørrer til at varme pakning i sted og hjælpe slippe af rynker, eller tillade dem at arbejde sig over et par dages tid.

Tips & advarsler

  • Hvis døren foring omkring eller under pakning seal er revnet eller beskadiget en ny vil pakning ikke passer ordentligt og forsegle. I tilfælde af et beskadiget d ¢ liner, erstatte lineren før du installerer en ny pakning.
  • Den nye pakning seal kan være betydeligt tykkere end den slidt ud, du fjerner. Det kan skabe et problem med døren bindende på den hængslede side, når du åbner og lukker det. Indsætte nogle plastik shims lavet af smør container låg eller lignende materiale bag hængslet. Gøre de nye shims i samme form som de nuværende. Fjern som pakning afregner på plads og komprimerer.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com