Hvordan du udskifter en enkelt bruser armatur

September 16

Hvordan du udskifter en enkelt bruser armatur

Enkelt håndtag brusebad vandhaner brug kun et justeringshåndtag (versus to eller flere) til at regulere strømmen af både varmt og koldt vand gennem vandhanen og ind i bruseren. Du behøver ikke omfattende VVS erfaring til at erstatte et enkelt håndtag brus armatur, da du ikke vil kun at fjerne dele fra vandhanen og lodning enhver leddene eller foretager andre ændringer til den Bruser VVS. Ved at udskifte vandhanen, kan du vælge en mere opdateret stil eller en med et håndtag, der bedre passer til ordningen design af dit badeværelse.

Instruktioner

•Drej off vandet i huset ved at lukke den primære vandventil. Åbn brusebad hane til at sikre strømmen af vand er helt ophørt.

•Fjern den plastik stykke i midten af hane håndtag ved hjælp af den skarpe kant af en lommekniv. Fjern beholde skruen fundet under den plastik stykke med en skruetrækker.

•Træk håndtag lige ud af vandhanen forsamling. Varme det op med en hårtørrer, hvis håndtaget ikke vil trække ud, eller klemme en håndtag aftrækker værktøj over det og twist midten med uret, indtil håndtaget dukker fra forsamlingen.

•Træk off enhver metal ærmer eller skru nogen adapter stykker fra ventil forsamlingen. Indsætte en lille flathead skruetrækker ind i den åbne slot i den udsatte kant af den bevarer klip på ventil patron og løft det fra forsamlingen.

•Skub skive på slutningen af ventil patron lige fra forsamlingen. Twist ventil patron mod uret ved hjælp af tænger.

•Spread blikkenslager er fedt på den nye ventil patron og twist det i vandet rør ved hjælp af tænger, så skub ind læg fastholde klip og skive på slutningen af forsamlingen. Skub på metal ærmet, hvis man kommer med hanen, eller skru adapter brik på slutningen af forsamlingen.

•Skub kontrolelementet nye hane håndtag på forsamlingen og spænd fastholde skruen. Tryk på den beskyttende plastik stykke over midten af justeringshåndtaget, så åbner den primære vandventil i huset.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com