Hvordan du udskifter en enkelt kompression håndtag brusebad

October 27

En komprimering vandhanen har et håndtag, der vrider venstre og højre, øge og mindske strømmen af vand som du dreje håndtaget. En ventil stilk tillægger inde i håndtaget og flytter med håndtaget. Som ventil stem skruer dels fra vandhanen, kan mere vand flyde ud af brusehoved, mens stramning ventil i vandhanen afskærer strømmen af vand. Du skal afskære vandstrømmen før du fjerner den hane komponenter.

Instruktioner

•Drej off vandstrømmen til den brusebad hane ved at dreje afspærring håndtag i adgangspanelet på væggen bag vandhanen med uret, indtil de stopper. Drej hane på fuld udblæsning at sikre strømmen af vand er stoppet. Hvis ikke, lukke husets primære vandventil.

•Pry ud af fælles landbrugspolitik i midten af den hane håndtag ved hjælp af en lommekniv blade. Fjern skruen, der sidder under fælles landbrugspolitik ved hjælp af en stjerneskruetrækker og trække i håndtaget ud hane.

•Drej pakning møtrik, der sidder under håndtaget mod uret ved hjælp af en skruenøgle. Klemme en skruenøgle til valve stilken og drej den mod uret for at fjerne det fra vandledningen.

•Sæt et sæde skruenøgle til vandledningen og drej skruenøglen, indtil det låser i det installerede sædet. Drej sæde skruenøgle mod uret, indtil sæde unthreads fra røret.

•Coat udskiftning sæde med blikkenslager er fedt før du installerer det i røret ved at dreje den med uret med sæde skruenøgle indtil stram. Sprede blikkenslager er fedt på udskiftning ventilen stamceller og tråd det ind i vandrør, stramning det med en skruenøgle. Saml resten af den nye hane i den omvendte rækkefølge, du har taget fra hinanden den gamle hane.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com