Hvordan du udskifter en Float måler på en olietank

March 9

Hvordan du udskifter en Float måler på en olietank

Mange ældre boliger har varme systemer, der kræver en olietank. Mange af de olietanke har været i Parlamentet i meget lang tid. Dette vil forårsage boligejer to problemer. Først, gauge inde i tanken vil i sidste ende mislykkes og jo længere det har været derinde, jo større chancer for fiasko. Fælles landbrugspolitik at komme til måleren vil andet, sandsynligvis være rustent, således at når det er tid til at ændre gauge, det vil være meget vanskeligt at gøre det.

Instruktioner

•Spray gennemtrængende olie på tråde af fælles landbrugspolitik, hvor olie gauge sidder. Vent i omkring en halv time for gennemtrængende olie til at arbejde. Hvis der er nogle anti-rust maling omkring hætten, skrabe det ud med en stålbørste før du anvender den gennemtrængende olie.

•Drej fælles landbrugspolitik mod uret med en rørtang. Hvis tanken har været der i lang tid fælles landbrugspolitik kan være rustent på plads. Læg røret over rørtang til at give dig mere indflydelse. Drej hætten langsomt og bevidst i første omgang og undgå chokerende det uden at ødelægge trådene eller bryde fælles landbrugspolitik. Fjern hætten.

•Anvend en lommelygte til at belyse inde i tanken og finde float der ligger for enden af float arm. Bøje en krog ind i enden af wiren og indsætte det i hullet. Krog float med krog og trække float arm op mod den float gauge rør, der stikker ned i tanken. Float arm er fastgjort til bunden af flyde gauge røret og det skal være så tæt på røret som muligt til at passe gennem hullet.

•Træk hele float gauge forsamling ud af tanken. Holde float gauge mod float gauge rør, indtil det er ud af hullet. Indsæt den nye float gauge forsamling i hullet.

•Smear anti-gribe på tråde af fælles landbrugspolitik og sætte det på plads over hullet i toppen af tanken. Skru hætten på med en rørtang og sørg for at du har en tæt forsegling.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com