Hvordan du udskifter en GE tøj vaskemaskine vandpumpe

September 21

Når vask eller skylning cyklussen er fuldført på din GE vaskemaskine, dræner en pumpe vandet fra vaskebalje. Hvis pumpen går dårligt eller starter utæt, vil det ikke arbejde ordentligt, som kræver du at erstatte den. Proceduren for udskiftning af vandpumpe på din GE vaskemaskine er ikke svært, og det bør tage dig mindre end en time at gøre arbejdet. Den vanskeligste del er at maskinen fra hinanden for at komme til pumpen.

Instruktioner

•Tag GE skive netledningen fra en stikkontakt. Fjerne noget tøj, der er stadig i vaskemaskinen. Dræn noget vand stadig i vaskebalje ved hjælp af en skål og en spand. Trække vaskemaskine fra væggen. Afbryde vand inlet slanger ved hjælp af et par kanal lås tænger til at løsne fittings. Rense vand spild med klude. Flytte skive længere væk fra væggen, hvis nødvendigt for at give dig plads til at arbejde bag det.

•Tag adgang dække fra bagsiden af GE vaskemaskine ved hjælp af en stjerneskruetrækker. Sæt dækslet til side af vejen. Hex skruen på pumpen kobling ved hjælp af en sokkel og skralde. Adskille koblingen fra vandpumpen. Markere den rigtige placering af hver slange på pumpen ved hjælp af en markør og malertape.

•Tag slanger fra pumpen bruger kanal lås tænger til at frigive slange klemmer. Rense vand spild ved hjælp af klude. Fjern de tre hex skruer sikring af pumpe til maskinen ved hjælp af en sokkel og skralde. Fjern vandpumpe fra maskinen og sætte den nye i stedet.

•Installer pumpe bevarer skruer og spænd dem med en fatning og skralde. Slut slangerne til pumpen ifølge markeringer. Flytte spændebånd på plads ved hjælp af et par kanal lås tænger til at frigive klemmerne. Installere koblingen på vandpumpe og spænd den hex skrue bruger et socket og skralde.

•Sæt dækslet på bagsiden af vaskemaskinen og sikre den bevarer skruer ved hjælp af en stjerneskruetrækker. Flytte vaskemaskinen tæt nok på væggen, så at du kan forbinde vandforsyning slanger. Ikke stramme slange fittings. Sæt netledningen i en stikkontakt. Skub maskinen mod væggen.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com