Hvordan du udskifter en glidende gårdhave døren

December 25

Udskiftning af en gammel glidende gårdhave døren er en fantastisk måde at give dit hjem et nyt udseende uden at bruge en masse penge. En glasdør kan bringe mere lys i køkkenet og tilføje en klar udsigt over baghaven. Alt du behøver er en skruetrækker og et par minutter til at skifte hurtigt ud din eksisterende glidende gårdhave døren med en frisk, nyt.

Instruktioner

•Løsn skruer på toppen og bunden af den glidende dør på terrassen. Rullerne falde ned, så du kan trække døren ud af rammen. Løft skydedøren lige op og trække den nederste kant af bunden spor.

•Measure størrelsen af din gamle dør for at sikre, du køber en udskiftning glidende gårdhave døren der vil passe ind i den eksisterende ramme.

•Indstil den øverste kant af den nye gårdhave døren ind i den øverste bane. Løft på døren og skubbe den nederste kant, indtil den fastgøres til bunden spor. Løsne skruerne på toppen af døren, hvis du har brug for mere give i rullerne.

•Test justeringen af gårdhave døren ved at skubbe det frem og tilbage i sporet. Det bør flytte frit uden bindende på de øverste eller nederste spor. Justere roller skruer på toppen og bunden af døren, hvis du skal rette justeringen.

•Sæt dør hardware og markerer, hvor låsen slår døren jamb. Bruge denne mærkning til at bestemme den korrekte position af angriber plade. Metalpladen angriber til døren jamb, og test den glidende gårdhave døren for at sikre det låse sikkert. Hvis det ikke sker, Flyt angriber plade, op eller ned indtil du har det placeret korrekt.

•Aftør ned glas områder af din glidende glasdør med glas renere at fjerne eventuelle fingeraftryk og snavs tilbage under installationsprocessen.

Tips & advarsler

  • Du kan være berettiget til en føderale skattefradrag, hvis du installerer en gårdhave døren med Energy Star-mærket. For at kvalificere, skal døren har en U-faktor og solens varme vinde koefficient (SHGC) mindre end eller lig til 0,30. Størrelsen af kreditten er 30% af købsprisen, op til et maksimum på $1.500.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com