Hvordan du udskifter en igangsætter magnetventil på en plæneklipper

July 24

Hvordan du udskifter en igangsætter magnetventil på en plæneklipper

Starteren magnetventiler er elektriske apparater, der fungerer som elektroniske afbrydere. På plæneklippere er magnetventiler en del af det elektriske system relateret til en elektrisk startmotor. Da nøglen er aktiveret, sender den en elektrisk strøm gennem ledninger, som aktiverer magnetventilen. Magnetventil dele derefter reagere på nuværende ved at skifte for at fuldføre banen forårsager startmotoren at engagere. Hvis starter magnetventil mislykkes, vil plæneklipper motoren ikke starte. Mens erstatter en magnetventil kan lyde som en kompliceret opgave, kan enhver med de rette værktøjer udføre jobbet.

Instruktioner

•Vælg en ny starter magnetventil ved at besøge den oprindelige producent eller en plæneklipper levering butik. Nedskrive mærke, modelnummer og serienummer på din plæneklipper til at finde passende magnetventil del. Fjerne magnetventilen først, alternativt, og tage den med dig til at matche del.

•Tag nøglen fra plæneklippers tænding. Find batteriet på plæneklipperen ved at hæve hood eller sæde. Find den negative side af batteriet, som er siden med det sorte kabel og/eller minus symbol. Fjerne den negative batterikabel ved hjælp af et ratchet eller skruenøgle. Drej bolte mod uret for at fjerne dem. Fjerne den positive kabel samt at forebygge elektrisk stød.

•Locate starter magnetventil på plæneklippers motor eller indramme forsamling. Finde det ved at spore de store røde positive terminal ledning forlader batteriet, da dette ofte forbinder direkte til starteren magnetventil. Fjerne positive batteri ledningen fra magnetventilen ved at boltene mod uret. Fjerne kablet på den modsatte side af magnetventilen, som forbinder til startmotoren.

•Fjern små ledninger eller wire seler tilsluttet magnetventilen ved forsigtigt at trække dem. Fjern klip ledning seler ved at løfte den lille holderen klip med en skruetrækker eller kniv, og derefter trække det fra magnetventilen.

•Tag magnetventil montering bolte ved at vende værktøjet skruenøgle eller skralde mod uret. Holde alle bolte og skruer i et sikkert sted for re-forsamling. Fjerne magnetventilen fra plæneklipperen, når alle skruer og ledninger er afbrudt.

•Monter det nye magnetventil til plæneklipperen ved at dreje montering bolte i urets retning. Tilslut starter motor wire og positive batteri terminal wire til magnetventilen, og spænd bolte. Forbinde ledninger eller små ledninger ved at skubbe sele på de metal elektriske stik på magnetventilen.

•Sæt positive batterikabel til den positive side af batteriet terminal. Tilslut negative batterikabel til negative batteriet terminal. Spænd boltene ved at dreje dem i urets retning. Sæt nøglen i tændingen, og krank plæneklipper til at teste installationen.

Tips & advarsler

  • Bære handsker for at beskytte dine hænder fra snavs eller skrammer.
  • Altid fjerne den negative batteri terminal først at reducere risici, chok.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com