Hvordan du udskifter en igangsætter reb på en håndværker Gas kuffert blæser Model 316.794830

August 11

Starter rebet på en håndværker gas kuffert blæser, modelnummer 316.794830, sidder på den bagerste ende af blæseren. Inde, dette reb bliver viklet omkring en trisse, og som operatøren trækker ud i rebet, spins remskive, som også spins svinghjul og krumtap. Uden dette reb, kan operatøren krank motoren hurtigt nok for at få forbrændingen i gang. Erstatte starter rebet, hvis det bryder, ikke længere tilknyttet trisse eller bliver alt for beskidt til at trække korrekt.

Instruktioner

•Indstil håndværker kuffert blæser på en flad arbejdsområde. Skru de fire monteringsskruer på starteren rekyl dækning. Løft nederst ende og trække dækslet ned for at fjerne det fra motoren. Drej dækslet over at erstatte starter rebet.

•Klippe reb lige under bunden starter håndtag og knude midt på friktionsskiven er sikret. Hold din tommelfinger på trisse at forhindre remskive og rekyl foråret flyver ud. Trække sig ud det gamle starter rebet.

•Sæt ophør af nye rebet gennem adgang hul i midten af remskiven. Gevind reb gennem dækslet til forret og starter håndtag. Binde en knude i begge ender af rebet til at forankre det på håndtaget og remskiven.

•Wind reb efter retningsbestemt pilen på friktionsskiven er sikret. Vind alle, men 10 inches og vride en løkke i 10 inches. Knivspids løkken i bunden og hold starter dækning med anden hånden. Vrik sløjfen frem og tilbage, indtil rekyl foråret fangster på friktionsskiven er sikret.

•Spin løkken og remskive indtil du føler spændingen på rekyl foråret, normalt fire til seks revolutioner. Slip sløjfen og remskiven og lade rebet trække tilbage på friktionsskiven er sikret. Tilføje eller fratrække sving på friktionsskiven er sikret, hvis rebet er stadig alt for løs eller alt for stram. Drej starteren dækker over og stramme de fire monteringsskruer.

Tips & advarsler

  • Rekyl foråret kan flyve ud når som helst, så altid bære sikkerhedsbriller.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com