Hvordan du udskifter en Kenmore tørretumbler Lint fælden

February 13

Hvordan du udskifter en Kenmore tørretumbler Lint fælden

Kenmore tørretumblere har en lint fælden, der holder alle ekstra Tøjvask lint fra tilstopning tørretumbleren. Hvis din tørretumbler tager meget længere tid end sædvanligt og stadig efterlade fugtige tøj, skal du muligvis erstatte lint fælden. Det tager kun et par minutter til at rense og/eller ændre.

Instruktioner

•Locate lint fælden. De fleste Kenmore-modeller har lint fælden i øverste højre hjørne på top-loading tørretumblere og nedenunder døren på front-loading tørretumblere. Greb i håndtaget og trække det langsomt. Hvis der er en masse lint på det trækker, det ud hurtigt kunne løsne lint og lad det falde tilbage i tørretumbleren. Trække ud og bortskaffe enhver lint på fælden. Hvis det er i god stand og har ingen huller eller bøjede dele, kan en rengøring være alt det behov.

•Drej ud og frakoble tørretumbler for sikkerhed. Bruge flaske børste til at nå inde i lint fælden plads og trække ud en stak lint. REACH pensel i så langt som du kan og langsomt spin det i én retning til wrap lint udenom. Træk penslen langsomt og bortskaffe enhver lint.

•Udskift lint fælde med enten oprindelige hvis det er ubeskadiget eller en ny lint fælden. Tilslutte og tænde tørretumbleren og prøve det af med nogle våde tøj.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com