Hvordan du udskifter en Keurig trækul Filter

October 31

Keurig-kaffemaskine har en valgfri vandfilter, der passer ind i den flytbare reservoir til at hjælpe fjerne kemikalier fra din standard postevand, når brygningen kaffe. Filteret er en trækul enhed, der kræver udskiftning hver to måneder i gennemsnit. Erstatter en Keurig kræver trækul filter, at forberede den nye filter installation. Nye filtre har løs trækul støv, at du skal fjerne før du installerer det i dit vandreservoir. Udskiftning filtre er tilgængelige på hjem forbedring Centre.

Instruktioner

•Soak ny kul filter i en beholder med køligt vand i 10 minutter til at hjælpe med at fjerne løs trækul i filteret. Mens filteret iblødsætning, fjerne vand reservoir front Keurig-kaffemaskine og tømme vandet ud i vasken.

•Grasp filter boliger base med fingrene og holde vandreservoir i den frie hånd. Trække filteret boliger lige op til at låse den op fra bunden af reservoiret. Tryk på tappene på bunden base af filter boliger og trække den øverste del med dial væk fra bunden. Trække det gamle filter ud af den øverste del og kassér.

•Rinse den nye trækul filter under køligt vand, indtil vandet løber klar gennem det. Indsæt det nye filter i den øverste del af huset. Rotere skiven på toppen af boliger med fingeren, indtil indikatoren er sat to måneder frem.

•Sæt den øverste del af boliger i de nederste base del indtil faner lås. Sænke samlingen komplet filter i vandtanken og trykke ned, indtil det låser på plads. Sted reservoir tilbage på Keurig-kaffemaskine.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com