Hvordan du udskifter en køkkenvask

February 6

En let bidrag til remodeling dit køkken er at erstatte, hvad der er velsagtens den køkken center: vasken. Dette er en forholdsvis enkel sag, forudsat at du ikke erstatter bordpladen, eller ikke installerer en mindre vask end en til at blive erstattet.

Instruktioner

At fjerne den gamle vasken

•Luk alle ventiler og derefter afbryde vandforsyning rør, fælde og bortskaffelse.

•Løsn klip på undersiden af vasken rand. Et specielt værktøj kaldet en Hudec skruenøgle vil gøre denne opgave lettere, men en almindelig topnøgle eller skruetrækker kan gøre det samme job.

•Everything holder vasken på plads (rør og clips) er blevet fjernet. Løft vasken direkte ud af køkkenbordet. Du vil sandsynligvis skal rense området køkkenbordet under vasken rand.

Installere erstatning vasken

•Vælg din udskiftning køkkenvask. Tage målinger før du vælger en ny vask. Hvis din ønskede vask er mindre end din eksisterende vasken, skal du også erstatte køkkenbordet. Hvis det er større, kan du installere en udskiftning ved at skære en større plads i køkkenbordet. Hvordan du gør dette vil afhænge af hvis din bordplade er træ, rustfrit stål eller granit. Husk disse faktorer på, mens du vælger din nye køkkenvask.

•De køkkenvaske er lavet af rustfrit stål, og denne model af køkkenvask er holdt på plads af clips på undersiden af bordpladen. Det kan være, at hvis din nye vask og gamle vasken er både rustfrit stål og af samme størrelse, din gamle klip vil gøre. Hvis den nye vasken og gamle vasken ikke svarer, skal du installere nye klip. Disse klip vil komme med din vask. Måle og justere clips til deres mage på undersiden af vasken, vedhæfte dem til undersiden af køkkenbordet, og derefter køre møtrikken på plads.

•Hvis du vælger en udskiftning køkken sink er porcelæn eller af en emaljeret støbejern sort, disse er "selvstændige rimming." De har en rullet kant, der hviler på køkkenbordet overflade, og er tætnes på plads langs kanterne. Mens enkel at installere, har de Ulempen at have en vulstkant, ikke gør det muligt at tørre vragrester fra køkkenbordet i køkkenvasken.

•Reconnect vandforsyning, fælde og bortskaffelse. Drej vandforsyningen tilbage på.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com