Hvordan du udskifter en kommerciel Toilet

December 25

Ligesom toiletter i boliger skal kommercielle toiletter tider fjernes. Udskiftning af en kommerciel toilettet er faktisk enklere end udskiftning af en bolig toilet, fordi den ikke har et toilet tank. I stedet for en tank er bunden af en kommerciel toilettet længere tid at rumme rødmen ventilerne bag toiletsædet. Hvis du udskifter en kommerciel toilettet, vil du kunne slukke for vandet til bare at toilet. Hvis du erstatter en række toiletter, men vil det være klogere at slukke for vandet til hele bygningen.

Instruktioner

•Locate vandforsyning rør kommer ud af væggen bag toilettet. Placer en skruetrækker ind i hullet bag rørets cap. Twist skruetrækker til at slukke for vandforsyningen. Skylle toilettet for at tømme skålen. Hvis skålen ikke er fylde op igen, er vandet med held blevet slukket.

•Løsn Vandforsyning slange fra spærreventil. Trække ud af dekorative hætter fra de to bolte i bunden, tilbage hjørner af toilettet. Skru to tilbage møtrikkerne med en skruenøgle og pan hoved skrue placeret nederst på forsiden af toilettet.

•Lift toilet op og ud af stalden. Gulvet flange forbindelse nu vil blive afsløret, fastgjort til gulvet hvor toilettet var placeret. Fjern de fire skruer i de tilbage hjørner. Bruge en skruenøgle til at skrue nødder fra gulvet flange bolte på forsiden af montering punkt. Fjern de to skruer, der holder montering blok på plads og løft gulvet.

•Tag gummipakning fra pre-installeret gulvet flange tilbage på gulvet. Indsætte nye gummipakning i denne åbning.

•Sæt nye gulv flange forbindelsen på gulvet, foring op i hullerne på hver side med bolte kommer op fra gulvet flange. Sted to hex bolte hovedet ind i hexagon hullerne i montering blok tilbage hjørner. Skub montering plader over de hex skruer.

Uddelingen to tilbage hjørner på gulvet med de fire selvskærende skruer. Sætte en skive på hver etage flange bolt. Twist nødder på bolte. Spænd møtrikkerne med en skruenøgle.

•Sæt montering blokken foran ordet flange forbindelsen. Line op huller på begge sider af montering blok med huller i gulvet. Læg en skive på hver skrue og fastspænd skruerne til montering blok til at fastgøre den på plads.

•Lift den nye toilet og Placer det over gulvet flange forbindelsen. Lavere toilet, at sikre pibe på bagsiden af toilettet er indsat i hul i toppen af gulvet flange forbindelsen og huller i de tilbage to hjørner passer over hovedet hex skruerne.

•Skub en spændeskive på hver hovedet hex skrue. Dreje en møtrik på de hex skruer at holde toilettet på plads. Skrue pan hoved skrue på plads på forsiden af toilettet. Tryk og dekorative hætter over ryggen bolte og pan hoved skrue.

•Fjern den gamle pakning fra åbningen af vandforsyning ventil og skubbe en ny pakning i sted. Skrue ene ende af en ny Vandforsyning slange på ventilen. Skrue anden enden af vandtilførselsslangen til forbinder slange fasteneren på bagsiden af toilettet.

Gendanne vandforsyning på toilettet. Skylle toilettet et par gange for at sørge for der er ingen lækager.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com