Hvordan du udskifter en ledning på en tørretumbler

December 21

I modsætning til mange andre apparater, er tørretumblere fremstillet så deres ledninger kan nemt udskiftes. Mens mange mennesker erstatte deres tørretumbler snore, fordi den gamle ledning er slidt eller er udbrændte, skal andre ændre ledningen for at imødekomme en anden stikkontakt. I ældre huse, en 3-ben 240V stikkontakt er standard, men nyere boliger er forpligtet til at have en 4-gren 240V stikkontakt med en dedikeret jordledning. Hvis du har en ældre tørretumbler med en 3-gren ledning, kan ledningen let ændres til at rumme den nyere outlet.

Instruktioner

Hvordan du udskifter en tørretumbler ledning med en identisk erstatning

•Tag tørretumbleren og Flyt apparatet så enhedens bagside er udsat. Ved hjælp af en skruetrækker Fjern de skruer, der holder adgangen plade over ende af ledningen, der lægger til tørretumbleren.

•Look på den terminal blok, der forbinder ledningen ledninger til tørretumbleren. Skriv ned hvilken farve tråd tillægger hver terminal, tegning et simpelt diagram til at henvise til senere. Hvis du har vil en 4-gren tørretumbler ledning der også være en jordledning. Bemærk dens placering.

•Træk hver ledning fra terminalerne ved hjælp af en skruetrækker. Gemme skruerne for at vedhæfte den nye tørretumbler netledning til terminalerne.

•Sæt hver af de nye ledninger fra den nye ledning til tørretumbleren. For at udføre denne opgave, indsætte en skrue gennem hullet for enden af hver ledning og skru den fast på plads på den relevante terminal. Bruge det diagram, du har oprettet som en reference til at sikre, at hver ledning er fastgjort i den korrekte placering.

•Hvis tørretumbler ledningen er en 4-gren model, den dedikerede jordledningen skal også være fastgjort. I stedet for en terminal fastgjort den dedikerede jordledningen ofte til bagsiden af tørretumbleren. Kig på diagrammet til den rigtige placering og skru den på plads. Hvis du har en 3-ben tørretumbler netledning, springe dette trin.

•Anvend en skruetrækker til at vedhæfte adgangspanelet metal. Stik i tørretumbleren og tænde den til at sikre, at der er nogen løse forbindelser. Hvis tørretumbleren ikke gør arbejde, prøve at stramme skruerne på tørretumbler netledning terminalerne og efterprøvning.

Hvordan du udskifter en 3-ben tørretumbler ledning med en 4-gren ledning

•Tag tørretumbleren og fjern adgangspanelet metal fra bagsiden af apparatet.

•Draw et diagram, der registrerer farven på hver ledning af den gamle tørretumbler netledning og deres individuelle placeringer på terminalerne.

•Tag ledninger fra hver terminal med en skruetrækker. Gemme skruer for at fastgøre den nye ledning og kassér 3-gren tørretumbler netledning.

•Sæt en skrue i slutningen af neutralt (hvid) wire og skru den på plads, henviser til diagrammet til den korrekte terminal. Gentag processen for de to varme ledninger (sort og rød), at sikre dem til de rigtige terminaler.

•Drill 1/16 tommer hul på bagsiden af tørretumbler apparatet nær klemmerække, ved hjælp af en elektrisk boremaskine.

•Sæt de resterende ledning fra tørretumbler ledningen, wire dedikeret jorden (grøn) til det hul, som du har oprettet. Brug en spændeskive til at adskille ledningen fra apparatet, og en skrue til at fastgøre den på plads.

•Udskift adgangspanelet metal over tørretumbler netledning terminaler og stik i apparatet. Hvis tørretumbleren ikke virker, Kontroller forbindelser på hver terminal og prøv igen.

Tips & advarsler

  • Aldrig ændre en 4-gren tørretumbler netledning til en 3-ben tørretumbler ledning til at rumme en eksisterende stikkontakt. 4-ben tørretumbler ledningen reducerer risikoen for en elektrisk brand ved at have en dedikeret jordledning. Brug i stedet en elektriker til at udskifte 3-prong stikkontakt med en 4-gren outlet.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com