Hvordan du udskifter en Maytag Neptun Tl Control Board

June 30

Maytag Neptun TI er en top-loading vaskemaskine, der udnytter digitale display lysdioder til at give fejlkoder eller meddelelser, når problemer opstår med maskinen. For eksempel, når belastningen er forkert afbalanceret, vaskemaskinen vil ikke arbejde og besked, "dc" vises. Det digitale display område er en del af skive kontrol bord eller Kontrolpanel, som er en printplade inde for at hente og vise (kontrollerende) oplysninger om arbejdet med vaskemaskinen. Hvis Kontrolpanel holder op med at arbejde helt, skal den muligvis udskiftes. Udskiftning paneler kan bestilles gennem Maytag og installeret i hjemmet.

Instruktioner

•Tag vaske-maskine fra stikkontakten og trække maskinen ud omkring seks inches fra væggen, så betjeningspaneldækslet kan flyttes.

•Anvend en skruetrækker til at fjerne de to skruer på hver side af den forreste base af betjeningspaneldækslet. Afsætte disse to skruer og derefter vende panelet op og bagud.

•Locate to plast ledningsføring seler fastgjort til hver ende af kredsløb Kontrolpanel, der vil være en på hver side. Tag dem begge og skub forsigtigt den gamle kredsløb ud.

•Sæt udskiftning kredsløb kontrol bord ind i maskinen i den samme retning den gamle bestyrelse var i, da det kom ud. Sæt ledninger maveposer på hver side af kontrolpanelet igen.

•Laveste betjeningspaneldækslet tilbage i sin normale hvile position og derefter erstatte de to fastholde skruer med skruetrækkeren. Sæt vaskemaskinen i igen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com