Hvordan du udskifter en Maytag termisk sikring

June 29

Hvis din Maytag tørretumbler kører, men ikke producere varme hoveder en udløste termisk sikring listen over sædvanlige mistænkte. Den termiske fuse er installeret i hvidevarer som en vigtig sikkerhedsfunktion. Det forstyrrer strømmen af elektricitet til den tørretumbler varmeelement hvis varmelegemet begynder at faretruende overophedning. Erstatter den termiske sikring i din tørretumbler Maytag er enkel, og hvis det er problemet, du vil have din tørretumbler arbejder igen på få minutter. Men stadig skal du lære, hvad der forårsagede den første sikringen til slag.

Instruktioner

•Tag din tørretumbler fra sin magt Maytag kilde før du forsøger at få adgang til de termiske fuse. Slukke for levering af gas til Maytag gas tørretumblere.

•Øge den tørretumbler top panel for at få adgang til indersiden af tørretumbler kabinettet. Kig ind i rummet mellem tørretumbler er top- og frontpaneler, og Bemærk de to metal clips, der holder det øverste panel til resten af kabinettet. Lægge pres på disse klip med en spartel, indtil de frigive. Fold øverste panel ryggen hvile mod væggen bag det.

•Locate varmelegeme bag tromlen af din Maytag tørretumbler. Termisk sikringen er monteret på varmen element dækning. En Maytag termisk sikring ligner en tynd stribe af hvidt plast med en ledning forbundet til hver ende.

•Fjern den gamle termiske fuse fra tørretumbler er varme element dækning. Træk forsigtigt på ledninger til at frigøre dem fra enderne af den termiske fuse. Tag den skrue, som holder den termiske fuse til forsiden af varmelegemet, og sætte det på et sikkert sted. Kassér den fjernede termiske sikring; Det kan ikke bruges igen.

•Anbring den termiske reservesikring på varmelegemet dække. Gemte termisk sikring skruen, og spænd den. Knytte én ledning til hver ende af den termiske reservesikring.

•Luk det øverste panel af din Maytag tørretumbler. Fold det øverste panel ned over den tørretumbler kabinet, og blide pres, indtil panelet klikker på plads.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com