Hvordan du udskifter en Moen vask vandhane Filter

February 18

I gennemsnit er hver Moen hane filter effektiv på filtrering omkring 200 gallons af vand. Afhængigt af dit vandforbrug og mængden af filtrering din vandbehov, hvert filter varer gennemsnitligt tre måneder. En indikatorlampe vises på vandhanen, når det er tid til at ændre filteret. Udskiftning filter kits kan købes på en hardware butik eller på Moen.com.

Instruktioner

•Anvend en flad-ledes skruetrækker forsigtigt fjerne skruerne i håndtaget af vandhanen. Når håndtaget er løs, løft det forsigtigt ud af vandhanen. Hvis din vandhane model indeholder en dækning på håndtaget, først Skru og Fjern dækslet, og fjern derefter resten af håndtaget.

•Ved at hånd, twist ud andre løse dele, der er under håndtaget og over filter cartridge. Afhængigt af model af din vask omfatter dette normalt en bevarer klip hak.

•Tag den hvide plast værktøj, som er fundet i udskiftning filter kit, og fastgør den til toppen af filter cartridge. Med tang, twist patron frem og tilbage indtil det bliver løs. Derefter fjerne værktøjet plast og træk patronen ud af sin ventil.

• Skub den nye blækpatron lige ind i ventilen. Erstatte bevarer klip hak over patron, og sørg for den patron to sider i linje med klip hak. Derefter erstatte alt det, du har fjernet, i omvendt rækkefølge, du har fjernet dem.

Tips & advarsler

  • Hvis din indikatoren ikke tændes inden for fem måneder, eller hvis du ændrer filteret og lyset forbliver tændt, tjek manual for oplysninger om hvordan du udskifter batterierne. Sæt dele af vasken, du fjerne på en flad overflade, i den rækkefølge, du har fjernet dem. Dette vil hjælpe dig med at holde styr på, hvor hver del tilhører.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com