Hvordan du udskifter en Murray plæneklipper klinge

July 21

Murray plæneklippere har et enkelt blad under plæneklipperen dæk, der ture hurtigt til klipning af græs. Efter regelmæssig brug, bliver bladet kedelig og kan endda chip eller bryde hvis hårde genstande som sten eller beton, ofte kommer i kontakt med kniven. Hvis klingen er beskadiget eller kedelig skal du udskifte den med en ny klinge. Blad på din Murray plæneklipper er holdt på plads med en enkelt bolt, der er designet til let fjernes.

Instruktioner

•Sæt plæneklipper på en flad solid overflade og slukke plæneklipperen. Hvis maskinen er en ridning plæneklipper, engagere parkeringsbremsen. Fjerne nøglen og placere nøglen i lommen. Hvis maskinen er en tilkoblet model, afmonterer tændrøret wire, som er den eneste ledning ligger på siden af motoren.

•Sæt en automotive donkraft under rammen af ridning plæneklipperen og løfte maskinen således at klingen er tilgængelige, efter jack producentens anvisninger.

•Åbn gastank og Indsæt sifon slange ind i tanken. Placere sifon tanken på jorden og flyttehåndtag pumpe ind og ud af pumpen, svarer til et dæk pumpe til at fjerne gassen fra tank. Undvære det i en beholder, der er designet til at holde benzin, hvis udskiftning af vinger på et tilkoblet model, og drej plæneklipperen på sin side med lyddæmper.

•Sno en tyk klud rundt klinge til sikkert holde kniven.

•Hold klinge med én hånd og fjerne bolten i midten af klingen ved hjælp af en skruenøgle. Fjerne den flad skive, to Belleville skiver og klingen.

•Align den nye klinge med blade adapteren og installere to Belleville skiver, flad skive og kniv bolt. Pak den nye klinge med klud til at holde den på plads mens du strammer bolten.

Tips & advarsler

  • Hvis det ønskes, kile en trætromme mellem blade og plæneklipperen dækket at holde kniven på plads. Hvis du ikke har en sifon og bladet er ikke beskadiget, skære dit græs indtil maskinen løber tør for brændstof. Kontakt din lokale affaldsbortskaffelse bureau for korrekt bortskaffelse procedurer for bortskaffelse af benzin.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com