Hvordan du udskifter en Primer pære

April 20

Primer pære på din plæneklipper leverer plæneklipperen karburator med brændstof. Når pæren er defekt, vil du ikke kunne skubbe pære ind og ud til prime karburatoren. Når du ved hvordan du udskifter en primer pære, vil din plæneklipper arbejde igen. De fleste big-box isenkræmmere har udskiftning primer pærer for plæneklippere og andet udstyr, græsplæne.

Instruktioner

•Løsn den enkelt skrue, der sikrer luft renere forsamling at plæneklipperen. Brug en flad-head skruetrækker. Trække skruen lige ud og lift forsamling af plæneklipperen. Dette er et godt tidspunkt til at rense luftfilter, mens forsamlingen er allerede slukket maskinen.

•Træk i rød plastik hætte af primer pære med fingrene. Hvis fælles landbrugspolitik ikke vil flytte, bruge et par tænger til forsigtigt vride og trække hætten plæneklipperen.

•Sæt en lille flad-skruetrækker bag notch på at fastholde klip, der sikrer primer pære til plæneklipperen. Der er to hak eller vinger på holderen klip, som du bliver nødt til at lirke ud på denne måde. Den nye primer pære vil komme med et nyt fastholde klip, så ikke beskæftige dig hvis du bøje klippet.

•Træk primer pære og holderen klip fra plæneklipperen. Tage pæren med til en big-box hardware butik for at købe en ny pære. Sørg for, at pæren indeholder fastholde klippet nødvendigt at sikre pære til maskinen.

•Sæt den ny pære i position på plæneklipperen. Placere den fastholde klip omkring pæren med notch vingerne påpegede. Bruge en ¾-tommer socket sæt det fastholde klip til at skubbe fastholde klippet ind i maskinen. Forsigtigt trykke klip omkring hakkene med en skruetrækker til at sørge for at fastholde klippet pladser hele vejen rundt primer pære.

•Skub den rød plastik hætte tilbage over primer pære og plæneklipperen. Geninstallere luft renere forsamling, sikring forsamling til plæneklipper med fastholde skruen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com