Hvordan du udskifter en Snowblower drivrem

February 23

Sige er du midt i rydde sne fra din indkørsel, når din snowblower stopper flytter. Ofte, betyder det blot, at en drivrem har revet. Det er normalt ikke alt for svært at erstatte, og gøre det kan selv spare en dyr tur til mekanikeren.

Instruktioner

•Tag tændrøret ledning og malet det til motoren. Dette vil holde snowblower tilfældigvis starter op når kørsel remskiver er aktiveret.

•Understand, på de fleste sneblæsere, er adgangsluge i bunden eller bagsiden af maskinen. Fjern de bolte, der holder panelet på plads og fjerne panelet.

•Fjern den revet eller slidt drivrem, noterer hvor selen føres gennem systemet med remskiver. Du skal muligvis fjerne andre remme først for at få adgang til drivremmen. På de fleste modeller er der bælte vagter--små metal stænger, der holde sig ned ved siden af nogle af remskiver--der skal fjernes eller løsnes for at erstatte eller fjerne bælter. De er normalt holdes på plads af en bolt og møtrik samling.

Der er normalt to eller flere bælter; et drev sneglen, et drev snowblower, og på nogle modeller, man vil muliggøre en omvendt drive så du kan sikkerhedskopiere dine snowblower. Hvis du har den håndbog, der fulgte med din snowblower, tjekke det for at se, som er der. På nogle modeller udskrives grafik på indersiden af adgangspanelet, der viser dig ikke blot som bælte udfører hver funktion, men i hvilken retning Bælterne slå og hvordan de dirigeres gennem remskiver.

•Sørg for, at alle remskiver frit rundt og wobble ikke. Hvis de wobble eller er frosset på plads, skal de repareres eller udskiftes før du udskifter din drivrem.

•Know, at på nogle modeller, udskiftning bælte er så nemt som at frigive spændinger på stjernehjul trisse ved at trække det tilbage med den ene hånd mens threading bælte gennem med den anden. (Stjernehjul trisse er normalt knyttet til en fjeder og "svæver" som bælte slår.) På andre modeller, vil nogle af remskiver skal være løsnes først. Check din manual eller konsultere en mekaniker, hvis det ikke er klart, hvad dit snowblower kræver.

•Når den nye bælte er på plads, sikre at alle remskiver og bælte vagter er tilbage på rette sted og korrekt strammet. Sørg for selen føres korrekt og ikke gnide mod nogen af vagterne eller andre dele af snowblower. Sæt bagcoveret på vedligeholdelse, krog tændrøret tilbage op og komme tilbage til rydde indkørslen.

Tips & advarsler

  • Der er mange DIY websteder på internettet, der kan levere oplysninger for din mærke og model af snowblower. Læs altid din instruktionsbogen. Mange giver instruktioner for bælte udskiftning og generelle snowblower vedligeholdelse.
  • Hvis efter at have kigget på din snowblower drivsystem, er du usikker hvordan du udskifter bæltet, kontrollere en reparation manual eller rådføre sig med en mekaniker først. Forkert udskiftning kan skade på din snowblower eller forårsage alvorlig skade eller endda døden. Sørg for du fjerne spark plug wire og malet det til din snowblower motoren før du udfører noget arbejde på maskinen. Dreje en kørsel remskive med tændrøret forbundet kan forårsage snowblower at starte på det værste mulige tidspunkt, forårsager alvorlig skade eller endda døden.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com