Hvordan du udskifter en Sofa

June 23

Hvordan du udskifter en Sofa

En sofa er en integreret møbel i en stue eller den. Ikke alene giver det siddepladser og et sted for afslapning, men det også forankrer rummet og låner til udseendet af rummet. Hvis din nuværende sofa er slidt, kan du overveje at få en ny. Når du køber en ny sofa, overveje, hvordan du bruger stykke af møbler, udformningen af rum du vil være at placere det i og størrelsen af den plads du har til at arbejde med.

Instruktioner

•Tag målinger. Hvis du kan lide din nuværende sofa og ønsker at erstatte det med noget lignende, måle størrelsen af stykket af møbler. Hvis du ønsker for at erstatte din nuværende sofa med en helt ny stil, måle området som sofaen vil blive placeret, samt de døråbninger, hvorigennem det nye stykke af møbler bliver nødt til at gå igennem. Nedskrive dimensionerne og sørg for at tage dem med dig når du shopper.

•Consider stil i rummet. Kan du købe en ny sofa, der ligner den, du allerede har, i hvilket tilfælde du vil være i stand til at gå i og finde et nyt stykke let. For en sofa, der har et andet udseende end den foregående, skal du overveje udseende og stil i rummet. Sofaer kommer i mange forskellige stilarter og farver, og du ønsker at købe en, der passer til udseendet af rummet.

•Consider hvordan den gamle sofa blev brugt. Hvis du erstatter en overstuffed Sektional sofa, vil du sandsynligvis vil en ny, der er lige så komfortabel og tilbyder så meget plads som den foregående.

•Prøv det ud. Vær ikke bange for at sidde, slappe af og lå på den nye sofa før du køber den. Du ønsker at sikre, at sofaen er behageligt for alle typer af mødet. Hvis du ikke prøve det i butikken, risikerer du at købe en ubehagelig sofa.

•Inquire om håndværket. Spørg salg associere hvordan sofaen er lavet og hvilke materialer det er lavet af. Undersøge håndværket. Tage et nærmere blik på polstring til at sørge for der er ingen trækker eller rifter. Du kontrollere, at rammen ikke er holdt sammen med negle eller hæfteklammer. Sofaer, der er sømmet eller hæftes sammen vil ikke vare længe, som hæfteklammer og negle vil i sidste ende løsne, forårsager sofaen for at falde fra hinanden.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com