Hvordan du udskifter en spændeskive Suspension stang

April 14

Den vigtigste del af din vaskemaskine, Badekar, er holdt oppe af suspension stænger, der holder det fra at falde til bunden af enheden. Når din balje hælder til den ene side eller ikke plan, er det et tegn på noget galt med din stænger. Erstatter stængerne kan variere alt efter model og stil af vaskemaskinen, men generelt du bare tråd hver ny stang gennem åbningen på toppen og tillægger karret.

Instruktioner

•Drej off din skive og tag det fra strømkilden. Fjern frontpanelet af vaskemaskinen. Fjerne de vigtigste toppen af vaskemaskinen.

•Unclip suspension stang fra holderen på tromme i bunden af stangen. Træk stangen gennem hele i toppen af enheden med én hånd, og træk den øverste plast støtte ud af vejen. Løfte hele stangen gennem åbningen.

•Laveste nye stangen i hullet og tillægger den balje klip bunden. Hold stangen med den ene hånd og skubbe den øverste plast støtte på plads. Skub stangen i hul resten af vejen og hvile det på den øverste plast støtte.

•Udskift frontpanelet og vigtigste top tilbage til vaskemaskinen. Tilslut enheden igen og bruge som ønsket.

Tips & advarsler

  • Sørg for at installere en suspension stang specifikt til din model washer. Det bedste sted at finde kompatible dele er producenten eller en autoriseret dele leverandør af fabrikanten anbefalede.
  • Fjernelse af frontpanelet og vigtigste toppen af vaskemaskinen kan variere afhængigt af model af vaskemaskinen. Henvise din skive Servicehåndbog, hvis du har problemer med at fjerne dem.
  • Husk, at vaskemaskiner garantier ofte fastsætter, at kun autoriserede reparation teknikere udfører arbejde på enheden. Ellers kan du annullere garantien. Hvis du har en garanti eller er i tvivl, kontakt producenten af din vaskemaskine til at gå over detaljerne i din garanti. Hvis det kræver, at en certificeret tekniker udskifte suspension stang, kan fabrikanten forbinde dig med en i dit område.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com