Hvordan du udskifter en stol pude

April 8

Hvordan du udskifter en stol pude

Ændre en stol pude kan være sjovt og givende. Der er to typer af stolehynder: en er polstret på stolen med foer og den anden kan skrues fra bunden og derefter poppet. Den polstrede stol pad er et mere udfordrende projekt og er bedre tilbage i hænderne på en professionel Møbelpolstrer. Pop-up-sædet er mindre kompliceret, og med et par trin kan ændres nemt.

Instruktioner

•Drej stol på hovedet ned og fjerne de skruer, der holder puden på stolen. Nogle puder har gjord på undersiden; skræl tilbage gjord at eksponere bunden af pude og skruer. Selen er ikke vigtigt og kan fjernes permanent.

•Tag hæfteklammer på bagsiden af puden og pull off stof, udsætter skum pude. Medmindre puden har skimmel eller er meget gammel, forlade puden intakt.

•Measure et stykke af indtræk vægt stof ved at lægge det over puden, eller, afhængigt af størrelsen af bunden sæde consulting et stof diagram kan være til hjælp. Det er afgørende at have nok stof til wrap rundt og korte på bagsiden af sædet. Hvis du dækker mere end én stol og stoffet har et mønster på det, Sørg for at du svarer stole til hinanden; Dette er, hvor yardage diagrammet kan virkelig komme handy.

•Når stoffet er skåret og centreret på puden, vend det og begynde at hæfte det til træ eller krydsfiner tilbage. Opmærksomme på hjørnerne af stol-pude, fordi de vil skulle foldes, næsten som indpakningen en gave. Ikke dække hullerne til skruer med stof.

•Skru de nyligt polstret pude tilbage på toiletstol-sæde.

Tips & advarsler

  • Vægt møbelstof er tungere end draperier stof og kan modstå meget brug. Hvis stolen er mere et dekorativt formål, er draperi vægt stof fint. Når betrækket stole for første gang er det bedre at starte ud med et fast stof eller en, der har et ensartet mønster. Mønstertilpasning kan få lidt tricky.
  • Ikke alle stof pletten frastødende; Dette kan være noget at se på før du køber stoffet.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com